Tefal Maxi Plancha CB690D grillplaat

Maxi Plancha CB690D grillplaat
Makkelijk en heerlijk koken voor veel personen

De Tefal Maxi Plancha XXL bakplaat zorgt dat je makkelijk heerlijke maaltijden op tafel zet. Dankzij het extra grote oppervlak kan je voor 10-12 personen tegelijk eten bereiden. Het hoge vermogen van 2300 Watt zorgt ervoor dat de plaat snel opwarmt en je ingrediënten op precies de juiste temperatuur kunt klaarmaken. De extra grote XXL Plancha kan zowel binnen als buiten gebruikt worden dankzij de afneembare windkap. De anti-aanbaklaag zorgt ervoor dat je weinig tot geen olie nodig hebt voor je bereidingen en dat de plaat in een handomdraai is schoongemaakt!

 
€ 155,951

Artikelnummer : CB690D12

1. Consumentenadviesprijs

De Tefal Maxi Plancha XXL bakplaat

Ideaal voor een gezellige maaltijd: je kunt de extra grote Tefal Maxi Plancha XXL bakplaat met wel 10-12 personen tegelijk gebruiken!

 • Dankzij 2300 Watt aan vermogen is elk ingrediënt snel op de juiste temperatuur te bereiden.
 • Handige accessoires, zoals een afneembare windkap, zorgen ervoor dat je zowel binnen als buiten met de Maxi Plancha XXL aan de slag kunt.
 • De anti-aanbaklaag van de grill vereist weinig tot geen extra olie. Hierdoor blijft de smaak van ingrediënten beter behouden en dit is nog gezond ook! Daarnaast is de anti-aanbaklaag makkelijk schoon te maken.
 • Gebruik de vijf bereidingsstanden om altijd de juiste temperatuur te selecteren, of je nu vlees, vis of groente aan het bereiden bent.

Laat je culinaire creativiteit het hele jaar de vrije loop en geniet met vrienden en familie van de veelzijdige Tefal Maxi Plancha XXL.

Kenmerken
 • Grote bakplaat voor het hele gezin  

  Gemaakt voor gezelligheid: deze hoogwaardige tafelgrill kan voor wel 10-12 personen gebruikt worden.

 • Krachtig vermogen

  Met 2300 Watt aan vermogen heb je de bakplaat snel opgewarmd en is het makkelijk om de temperatuur onder controle te houden. Geniet zonder zorgen van een heerlijke maaltijd!

 • Voor binnen en buiten grillen

  Heerlijke maaltijden, zowel binnen- als buitenshuis: met de meegeleverde afneembare windkap kun je zonder problemen buiten grillen. Verwijder de windkap simpelweg voor gebruik binnenshuis.

 • Anti-aanbaklaag voor gezonder koken

  Kook zonder olie: de bakplaat is voorzien van een hoogwaardige anti-aanbaklaag, waardoor je minder vet nodig hebt voor je bereidingen, zonder dat dit ten koste gaat van de smaak. Deze anti-aanbaklaag is ook simpel schoon te maken.

 • Verstelbare thermostaat voor perfecte controle

  De vijf verschillende standen (warm, laag, medium, hoog en aanbraden) zorgen dat vlees, vis, groenten en andere ingrediënten op precies de juiste temperatuur bereid kunnen worden.

 • Inclusief spatel

  Alles wat je nodig hebt voor de perfecte grillervaring is meegeleverd. Er zit zelfs een hoogwaardige spatel in de verpakking, zodat je zonder de bakplaat te beschadigen kunt koken en het achtergebleven vet makkelijk naar het opvangbakje kunt verplaatsen.

 • Makkelijk schoon te maken

  De anti-aanbaklaag en het vaatwasmachinebestendige vetopvangbakje maken de Tefal Maxi Plancha makkelijk om schoon te maken.

 • Windbescherming

  Ontworpen voor gebruik binnen en buiten: inclusief een afneembare windkap voor heerlijke planchamaaltijden, waar dan ook.

 • Afneembaar vetopvangbakje

  Afneembaar en vaatwasmachinebestendig vetopvangbakje: voor vlekkeloze bereidingen en eenvoudig schoonmaakgemak

 • Product gedurende 10 jaar te repareren

Accessoires
Eigenschappen
Vermogen 2300  
Plaat met anti-aanbaklaag    
Kleur Zwart  
Extra meegeleverde accessoires Spatel  
Indoor/Outdoor    
Afmeting van de platen 52x38  cm
Afmetingen grilloppervlak 47x33  cm
Grilloppervlak 1550 cm²  
Uitneembaar vetopvangbakje    
Vaatwasmachinebestendig    
Vaatwasmachinebestendig - details vetopvangbakje en windkap  
Behuizing Thermoplastic  
Regelbare thermostaat    
Controlelampje "klaar voor gebruik"    
Lengte van het elektrische snoer 2.0  m
Consumentenadviesprijs € 155,95

Instructies & handleiding
Veelgestelde vragen
Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog altijd niet werkt, probeer dan niet het apparaat zelf open te maken of te repareren, maar breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het apparaat niet. Laat het snoer vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
Je apparaat bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Ga naar de rubriek “Accessoires” op de website. Daar vind je gemakkelijk alles wat je nodig hebt voor je product.
Je vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.
Reviews
Reviews