Haal de ware kracht uit groenten & fruit

met onze Ultrablend serie

ALS JE HET ÁLLERBESTE UIT JE INGREDIËNTEN WILT HALEN, KIES JE VOOR EEN ULTRA HIGH SPEED BLENDER VAN TEFAL
Het hoge vermogen in combinatie met het snel roterende mes, zorgt voor resultaten die je met een standaard blender niet kunt bereiken. Dankzij de hoge snelheid van een powerblender, worden de celwanden afgebroken, waardoor de maximale hoeveelheid voedingsstoffen uit de ingrediënten kan worden gehaald.

  Bekijk de video  
 

Meer dan blendenHaal meer voedingsstoffen en smaak uit je ingrediënten en behaal gladdere resultaten

ALT

Haal de ware kracht uit groenten & fruit

 

De Ultrablend serie maalt ingrediënten binnen een mum van tijd fijn doordat de messen op een extreem hoge snelheid roteren. Daarnaast zorgt de Tripl'Ax Technology ervoor dat alle ingrediënten perfect worden gemengd.

ALT

Vergroot de hoeveelheid voedingsstoffen

 

De Ultrablend serie maalt zelfs de meest harde ingrediënten fijn. Door de hoge snelheid wordt 80% van de celwanden afgebroken, in tegenstelling tot 37% bij een reguliere blender. Hierdoor bereik je tot 15x gladdere resultaten en krijg je gemakkelijk de maximale hoeveelheid voedingsstoffen binnen.

ALT

Krachtig en snel

 

De krachtige motor zorgt voor 45.000 rotaties per minuut. Dat betekent dat de messen een snelheid kunnen behalen tot 460 km/u en het minder dan 3 minuten kost voor het bereiden van de meeste recepten.

Maak jouw leven makkelijker Makkelijk in gebruik en makkelijk schoon te maken

ALT
Automatische programma’s
ALT
Grote capaciteit van 1,75L tot 2L
 

Ontketen jouw creativiteit Ontdek nog meer mogelijkheden met de Ultrablend Cook

ALT

De blender die kookt

 

Om de mogelijkheden van een blender nog verder uit te breiden, is er de Ultrablend Cook. Deze blender kan dankzij de nauwkeurige temperatuurregeling ingrediënten tot 100°C koken. Hierdoor is bijvoorbeeld het filteren van plantaardige melk niet meer nodig.

 
ALT

Ontdek nog meer recepten

 

Heerlijke granenmelk, zijdezachte coulis, compotes en nog veel meer… Dankzij de 8 automatische programma’s voor warme en koude bereidingen, kun je genieten van een grote diversiteit aan heerlijke recepten.

 
ALT

Ultiem gebruiksgemak

 

Om het compleet te maken, kun je met de hitte-koeltebestendige glazen kan veilig omschakelen tussen warme en koude gerechten. Het gebruiksvriendelijk digitaal display biedt de nodige comfort.

 
 
 
 

Ontdek onze modellen

ALT

Ultrablend Cook

ALT

Ultrablend +

ALT

Ultrablend

Ontketen meer smaken met warme en koude recepten

Het is tijd om jouw creativiteit de vrije loop te laten met de 8 automatische programma's! Met de Ultrablend Cook kun je zelf de temperatuur tot 100°C instellen, zodat alle ingrediënten op de perfecte temperatuur bereid worden.

5 warme programma's
Romige soepen
Zijdezachte coulis
Warme sauzen

Zoete & hartige compôte
Meergranen melk
4 koude programma's
Gladde en smakelijke smoothies
Heerlijke milkshakes

Cocktails met ijscrush
Auto clean
Bekijk de Ultrablend+ op deze video

 

Koop online

Haal de ware kracht uit groenten & fruit

Haal professionele resultaten in je eigen keuken met de Ultrablend+. Door de hoge snelheid van 45.000 RPM, de ultra sterke messen en het vermogen van 1500W, kunnen de hardste ingrediënten zoals rauwe groenten, chocolade en noten worden fijngemalen.

1 warm programma
Romige soepen
5 koude programma's
Heerlijke sorbets & ijsjes
Gladde en smakelijke smoothies
Perfect gemalen noten, rijst of koffiebonen
Cocktails met ijscrush
Auto clean
Bekijk de Ultrablend+ op deze video

 

Koop online

Haal de ware kracht uit groenten & fruit

Haal professionele resultaten in je eigen keuken met de Ultrablend. Door de hoge snelheid van 45.000 RPM, de ultra sterke messen en het vermogen van 1500W, kunnen de hardste ingrediënten zoals rauwe groenten, chocolade en noten worden fijngemalen.

1 warm programma
Romige soepen
3 koude programma's
Heerlijke sorbets & ijsjes
Gladde en smakelijke smoothies
Auto clean
Bekijk de Ultrablend op deze video

 

Koop online

Ontdek gezonde & overheerlijke recepten

Ben je klaar om een nieuw niveau te bereiken in jouw gezonde levensstijl? Ontdek verse en heerlijke recepten die vol met smaak en energie zitten. Alles wat je nodig hebt om de beste jou te zijn!

  •  

Klaar om de beste versie van jezelf te worden?

Kookfunctie 45.000 RPM motor Tripl'Ax Technology Kan Inhoud kan Koude recepten programma's Warme recepten programma's Auto Clean programma Handmatige modus Digitaal scherm 10 jaar repareerbaar
Ultrablend
      Tritan kan 2L 3 1        
Ultrablend +
      Tritan kan 2L 5 1        
Ultrablend Cook
      Hitte-koeltebestendige glazen kan 1,75L 3 5        
 

Wat vindt Nederland van de Ultrablend range?

ALT

Een hele stap vooruit voor ons gezin met twee jeugdige topsporters

 

Onze oude blender had altijd moeite met bevroren fruit maar deze hakt en mixt zonder enig probleem. Een enorme verrassing was het soepprogramma waarmee de soep gewoon warm blijft. Echt top!

- Eric

ALT

Een supergoede blender waar je alles mee kan!

 

Of ik nou soep maak, een smoothie. Ik heb het zelfs gebruikt voor een taartmix en cookies. Dit ding kan alles aan! Is groot, krachtig en doet wat je wilt. Je hebt ook veel mogelijkheden. Ik raad deze blender zeker aan. Het enige nadeel is dat die groot en je hem moeilijk kwijt kan in de keuken. Maar het mooie design maakt dat wel goed. Dus als die op de keuken staat, is dit geen probleem.

- Joelle

ALT

Wat opvalt is hoe goed alles gemixt wordt

 

Zelfs de kleinste zaadjes en stukjes noot worden goed vermaalt. Het apparaat is vrij groot maar wij hebben hiervoor alle ruimte. Wij hebben tot dusver smoothies gemaakt, soep en pindakaas. Wat we helemaal geweldig vinden is het feit dat hij zichzelf schoonmaakt! Dikke aanrader dit product!

- Susan

Ontdek de beste versie van jezelf!