Gratis oliebollenpakket t.w.v. €44,95 bij aankoop van een Tefal Friteuse*

Het einde van 2019 is in zicht en dit betekent dat we weer gaan genieten van heerlijke oliebollen. Speciaal voor jou heeft Tefal een feestelijke actie om het jaar goed mee af te sluiten. Bij aankoop van een Tefal friteuse* krijg je na registratie een gratis oliebollenpakket t.w.v. €44,95 thuisgestuurd, zodat jij zelf je eigen oliebollen kunt bakken. De actie loopt van 18 november 2019 t/m 31 december 2019. * * Bekijk de actievoorwaarden of de lijst hieronder voor de deelnemende friteuses

Wat zit er in het pakket:

 
*Bekijk de actievoorwaarden of de lijst hieronder voor de deelnemende friteuses

Welke friteuses doen er mee

Winactie: maak ook kans op een healthy gadget box!

Gezond 2020 in na de gezellige feestdagen? Dat kan! Maak kans op een healthy gadget box t.w.v. �80,-, gevuld met de leukste prijzen om gezond het nieuwe jaar in te gaan. Deel jouw beste/leukste oliebollenfoto op Instagram met de hashtag #Tefaloliebol en @Tefalnederland in je foto. De komende weken delen we de leukste, grappigste en opvallendste foto's in onze Instagram stories en verschijnen deze ook hieronder. Wij selecteren in de eerste week van januari 2020 een winnaar en ook dit zullen we delen via Instagram. Houd de komende tijd onze stories dus goed in de gaten.

Actievoorwaarden Geniet van de oliebollen!

 

Over de winactie
Deze winactie heeft slechts ��n winnaar, op Instagram. Tussen 18 november en 31 december kan men deelnemen. De winnaar ontvangt uiterlijk op 3 januari 2020 een persoonlijk bericht en dient zich binnen ��n week te melden. Wij maken dit bekend via ons Instagram kanaal. Neemt de winnaar niet binnen 1 week contact met ons op, dan zal de prijs gaan naar de 2e keuze etc. Het is een wedstrijd op basis van subjectiviteit: een winnaar wordt gekozen en het is niet op basis van een loterij. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
Deelnemende beelden van de winactie kunnen gebruikt worden door Tefal om andere mensen via haar kanalen te inspireren.

Deelname eisen:
• 18+ jaar;
• In het bezit zijn van een Instagram profiel