Innovatie zit in ons dna. Wij zijn ervan overtuigd dat innovatie de sleutel tot succes is. Bij Tefal zetten wij al onze vakkennis over technologie, ergonomie, het dagelijkse gebruik van producten en de manier waarop consumenten gewend zijn dingen te doen, in om te beoordelen wat jij goed zou kunnen gebruiken. Zo kunnen we nieuwe oplossingen, producten en diensten bedenken die voor een verbetering van je dagelijkse leven kunnen zorgen.
Innovation-Bandeau-934x198_NL.jpg

Innovatie zit in ons dna

Innovatie zit in ons dna

Wij zijn ervan overtuigd dat innovatie de sleutel tot succes is.

Bij Tefal zetten wij al onze vakkennis over technologie, ergonomie, het dagelijkse gebruik van producten en de manier waarop consumenten gewend zijn dingen te doen, in om te beoordelen wat jij goed zou kunnen gebruiken. Zo kunnen we nieuwe oplossingen, producten en diensten bedenken die voor een verbetering van je dagelijkse leven kunnen zorgen.

We zijn ons ervan bewust dat we goed naar jou moeten luisteren om met innovaties te kunnen komen waarmee je je werk in huis beter kunt doen.

Wat houdt Tefal-'innovatie' in?

Ons onderzoeks- en ontwikkelingsteam houdt de nieuwste technologische ontwikkelingen en de veranderende verwachtingen van de consument voortdurend nauwlettend in het oog.

Op onze zoektocht naar innovatie verkennen we nieuwe terreinen die veel verder gaan dan een reeks standaard huishoudelijke apparaten. We richten de blik op de toekomst: we raadplegen universiteiten en volgen hun onderzoek op specifieke terreinen, zoals het kookproces. Tegelijkertijd vragen we de inbreng van beroemde chef-koks. 

Bekijk hier speciale innovatieportaal voor voorbeelden van belangrijke innovaties!

ActiFry

Innovatie voor jouw gezondheid

Het idee van zelfgebakken frietjes met maar een klein beetje olie is al een hele tijd geleden ontstaan. Dankzij ons onderzoek naar het bakproces in samenwerking met Franse universiteiten konden wij deze opgave vanuit een andere invalshoek benaderen. Wij verwierven een goed inzicht in de rol van olie bij het bakken en de precieze voorwaarden voor een knapperige buitenkant en een zachte binnenkant.

Toen we het proces hadden uitgewerkt en beheersten, moest dit nog worden overgezet naar een apparaat voor thuisgebruik. Het vergde vijf generaties prototypen en heel wat smaak- en reuktests voordat we de gewenste kwaliteit en resultaten behaalden.

Zo zag de ActiFry het licht. En nu rekenen we op jou om verder te gaan op deze culinaire reis.

 

Bekijk de video

 
 

Freemove

Ontdek het snoerloze strijkijzer voor totale bewegingsvrijheid!

De beweeglijke Freemove is volledig snoerloos. De slank vormgegeven basis, die aan de strijkplank kan worden vastgemaakt, wordt aangesloten op een stopcontact en zorgt dat het strijkijzer wordt opgeladen.

Continu opladen: het strijkijzer wordt tijdens het strijken steeds teruggezet op zijn basis en wordt dan opnieuw opgeladen.

Ergonomische basis: De basis is afgestemd op de natuurlijke horizontale beweging bij het strijken. Een schokabsorberende bol zorgt dat het strijkijzer probleemloos op zijn plaats blijft.

Bekijk de video

Thermo-Spot®

Ontdek het geheim van perfect bakken met Thermo-Spot®!

Wist je dat goed voorverwarmen van je pan de sleutel is tot een perfect bakresultaat? Net zoals het voorverwarmen van je oven wanneer je gaat bakken, zorgt het voorverwarmen van je pan voor een optimaal resultaat.


Thermo-spot® is een slimme temperatuurindicator die je helpt om veilig perfecte maaltijden te bereiden.

Hoe werkt het? Heel eenvoudig. De indicator in het midden van je pan wordt rood zodra de ideale baktemperatuur is bereikt.
Als de pan koud is, is het Thermo-Spot®-patroon duidelijk zichtbaar. Naarmate de pan warmer wordt, vervaagt het patroon. Als de Thermo-Spot® effen rood is geworden, is de ideale baktemperatuur bereikt en kan het bakken beginnen.
Je vindt Thermo-Spot® in de meeste koekenpannen, hapjespannen en elektrische apparaten voor funcooking (zoals Plancha en grill).

Geniet van de beste kookervaring van begin tot eind!

Bekijk de video

Smart Technology

Om strijken tot een plezierige bezigheid te maken en perfecte resultaten te behalen, introduceert Tefal Smart Technology™. Hiermee worden de temperatuur en de stoomhoeveelheid van de generator elektrisch geregeld en krijg je met één druk op de knop de ideale combinatie stoom/temperatuur. Zo strijk je je wasgoed snel en gemakkelijk.

Niets staat een perfect resultaat meer in de weg. Strijken wordt veilig en gemakkelijk zonder ingewikkelde instellingen.

Supereenvoudig in gebruik: de optimale combinaties, instellingen, temperatuur en stoomhoeveelheid onder één knop. Een reeks intuïtieve en innovatieve producten.

Tefal heeft veel stoomgeneratoren in haar assortiment. Er is er zeker een bij die precies biedt wat jij nodig hebt. Ze beschikken over een perfecte combinatie van gemakkelijke bediening en automatische regeling. Expert of niet, met Tefal kan iedereen perfect strijkwerk afleveren!

Goed om te weten

In 3 stappen naar een perfect strijkresultaat:
 

  • Maak je stoffen vochtig en zacht voor gladder strijken
  • De hete strijkzool zal de vezels drogen en gladmaken
  • Vouw je kleren niet meteen op na het strijken. Hiermee voorkom je kreukels!

Ben je klaar voor de nieuwe manier van strijken?

Ervaar de voordelen van Smart Technology in onze stoomgeneratoren.