Ice Force doortrek-messenslijper met hoes 12,5x5,9cm

Ref.: K2650534

Tefal Ice Force-keukenattribut: voor het behoud van je kwalitatief hoogstaande messen met langdurige prestaties!

  • HERSTEL DE SCHERPTE: Gemakkelijk roestvrijstalen messen weer in vorm brengen, slijpen en polijsten voor optimale snijprestaties
  • 3-STAPS SLIJPPROCES VAN JAPANSE KWALITEIT : De keramischediamant schijven met grove korrel herstelt de snede en brengt de vorm terug. Ideaal als je mes erg bot is. Bij stap twee zorgen de Japanse keramische slijpschijven dat de snede scherp wordt en gepolijst. De laatste stap verwijderd de laatste oneffenheden.
  • UNIVERSELE MESSENSLIJPER: Geschikt voor alle niet-gekartelde roestvrijstalen messen.
  • COMPACTE OPSLAG: dankzij de uitschuifbare behuizing
Ontdek alle functies

Prijs € 15,49

Verzonden door Tefal Shop -
Verzonden door Tefal Shop - Voor 16.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis.
Verzonden door Tefal Accessoires - Levering binnen 4 tot 5 werkdagen.
(Gratis levering voor bestellingen boven de € 30). 30 dagen gratis retourneren.

PF_NL.png

2 jaar internationale garantie

15 jaar repareerbaar

30 dagen gratis retour

1-2 werkdagen levertijd

ICE FORCE 3-STAPS DOORTREK-MESSENSLIJPER: Repareer, richt en polijst uw messen

De Tefal Ice Force messenslijper met hoes is een doortrekslijper met 3 stappen en onmisbaar in de keuken. Ideaal als je snel en efficiënt wil slijpen zonder moeite. Je gebruikt hem om roestvrijstalen messen gemakkelijk te onderhouden en te repareren voor optimale snijprestaties. Begin met stap 1, waar de grove keramische wielen versterkt met diamanten, de snede van het mes weer in vorm brengt en repareert. Het geeft de de snede opnieuw vorm, Vervolgens naar stap 2, waar een Japanse keramische slijpschijf de bladen verder recht maakt en polijst voor perfecte scherpte. Eindig met stap 3, waar de keramiek schijven alle resterende oneffenheden verwijderen. Het gebruiksvriendelijke ontwerp is voorzien van antislipvoetjes voor veilig en stabiel gebruik op een vlakke ondergrond, terwijl de uitschuifbare hoes zorgt voor compacte opslag in je keukenla. Let wel, de doortrek-slijper is niet geschikt voor gekartelde messen of scharen. Gebruik: zorg dat je de messenslijper met een hand vasthoudt en plaats de hiel van het mes in de 1e gleuf. Trek vervolgens het mes met een rechte beweging naar de punt toe, herhaal een aantal keer indien nodig. Ditzelfde doe je bij stap 2 en 3. Je mes is nu meer klaar voor gebruik.

Kenmerken

Vergelijkingstool

Ice Force doortrek-messenslijper met hoes 12,5x5,9cm

Prijs € 15,49

Ice Force doortrek-messenslijper met hoes 12,5x5,9cm