Tefal Masterchef Gourmet+ QB612D keukenmachine

Masterchef Gourmet+ QB612D keukenmachine Krachtige keukenhulp om al je bakdromen waar te maken!

Masterchef Gourmet+ keukenmachine: laat je creativiteit de vrije loop!

Jij levert de creativiteit, hij het vermogen! De Masterchef Gourmet+ keukenmachine is je ideale hulp in de keuken als het om het maken van cake en taarten gaat. De krachtige 1100 W motor en de kom met een inhoud van 4,6 liter kunnen in één keer tot wel 1,8 kg deeg aan. Kortom; genoeg om al je bakdromen waar te maken! Dankzij de unieke Flex Whisk kun je eiwitten perfect luchtig opkloppen, zelfs als je maar één ei gebruikt. Bereid cakemengsels en kneed ook brood- of pizzadeeg, met de gegoten K-Klopper en deeghaak. Al deze elementen zijn samengebracht in een stijlvolle gegoten behuizing met een mooi afgewerkte kom en knoppen! Bereid heerlijke zelfgemaakte maaltijden met de bijgevoegde accessoires: roestvrijstalen blender, rasp/snij-accessoire en vleesmolen. 

Artikelnummer: QB612D38

€ 449,95

De betrokkenheid van Tefal

Tefal Masterchef Gourmet+ keukenmachine: laat je creativiteit de vrije loop!

Laat geen dag voorbij gaan zonder een heerlijke thuisgemaakte lekkernij! Met de Masterchef Gourmet+ keukenmachine kun je eindelijk je creativiteit de vrije loop laten, dankzij zijn vele functies.

Geniet van heerlijke chocolademousse, koekjes, bitterkoekjes, vruchtentaarten, zelfgemaakte pizza's en nog veel meer. Masterchef Gourmet+ keukenmachine is specifiek ontworpen voor mensen zoals jij, die graag taarten, cakes en ander gebak maken en niet onder willen doen voor de beste bakkers.

 • Dankzij de krachtige 1100 W motor en de 3 bijgeleverde, hoogwaardige patisserie-accessoires, helpt de Masterchef Gourmet+ je met de ontwikkeling van je culinaire vaardigheden. Kloppen, kneden, mixen; jij levert de creativiteit, de keukenmachine het vermogen!
 • De Masterchef Gourmet+ voldoet aan al je verwachtingen met een prachtig vervaardigde behuizing van gegoten metaal en spiegelende kom met een inhoud van 4,6 liter.

Experimenteer en creëer vandaag nog nieuwe en heerlijke recepten!

Kenmerken
 • Geniet van perfecte geklopte eiwitten die zowel stevig als luchtig zijn; keer op keer en zelfs in kleine hoeveelheden!

  Dankzij de speciaal ontworpen draden met drie niveaus, bereikt de flexibele garde gemakkelijk de bodem van de kom, en klopt hij alle ingrediënten in een mum van tijd tot een stevig en luchtig resultaat.

 • Dubbele planetaire mixbeweging voor optimale mixresultaten!

  Creëer in korte tijd gladde, gelijkmatige resultaten, dankzij de dubbele planetaire mengbeweging, waarbij de kop van de keukenmachine en het gebaksaccessoire in tegengestelde richting roteren.

 • Geniet keer op keer van perfect geklopte eiwitten die zowel stevig als luchtig zijn!

  Met de unieke Flex Whisk Technology kun je eiwitten perfect opkloppen, zelfs als je maar één ei gebruikt.

 • Hoogwaardige metalen patisserie-set

  Kneden, mixen en kloppen met de patisserie-set: de zware deeghaak van gegoten metaal, de K-Klopper en de Flex Whisk zijn perfect voor dagelijks gebruik.

 • Hoogwaardige geborstelde en gegoten metalen afwerking

  Een verfijnde behuizing van gegoten metaal kan zelfs het kneden van zware brooddegen aan! De kom heeft een spiegelende, zilverkleurige afwerking.

 • Kom met een inhoud van 4,6 L en een groot handvat

  Klop tot wel 10 eiwitten, maak tot wel 40 cupcakes of kneed 3 grote pizzabodems, dankzij de grote kom met een inhoud van 4,6 liter. Dankzij het grote handvat is deze zeer eenvoudig te gebruiken.

 • Geen inspiratie? Doe nieuwe ideeën op met 25 recepten!

  Een receptenboekje met 25 recepten is inbegrepen, voor alles van dagelijkse snacks tot verfijnde desserts.

 • Maak zelfgemaakte cocktails, smoothies en soepen

  Ideaal voor cocktails, het malen van ijs, soepen en meer; deze gestroomlijnde roestvrijstalen blenderkan met een inhoud van 1,5 L is bestand tegen thermische schokken en daarmee geschikt voor warme en koude ingrediënten. De messen zijn ook uitneembaar voor extra schoonmaakgemak.

 • Geniet van vers gesneden groenten en fruit

  Dit snij/rasp-accessoire wordt geleverd met 4 uitneembare roestvrijstalen kegels voor fijn en grof raspen en snijden.

 • Bereid je eigen verse gehaktballen, tartaar of burgers gewoon thuis!

  De vleesmolen bevat 2 roestvrijstalen roosters voor verschillende bereidingen (gemiddeld en grof vermalen). Het mes zelf is zelfslijpend voor optimale resultaten.

Accessoires
Eigenschappen
Aantal recepten 25  
Vermogen 1100  
Snelheidsinstellingen 6  
Pulsestand    
Aantal functies 6  
Soort functies Mixen, kloppen, kneden, blenden, hakken/snijden, fijnsnijden  
Planetaire beweging    
Gegoten metaal    
Compact    
Brooddeeg 0,8  kg
Deeg voor gebak 1,8  kg
Totale inhoud van de kom (l) 4,6  L
Materiaal van de kom Gepolijst roestvrij staal  
Blender Ja  
Totale inhoud van de blender 1,5  L
Materiaal van de blenderkom Geborsteld roestvrij staal  
Hak-/snijmachine    
Hak/snijfuncties Snijden, fijn hakken, grof hakken  
K-Klopper Metaal  
Deeghaak Metaal  
Garde Flex Whisk  
Vleesmolen    
Extra kom Nee  
Verkrijgbare accessoires    
Snoeropbergruimte    
Kleur Zilver  
Consumentenadviesprijs
€ 449,95
Instructies & handleiding
Veelgestelde vragen
Voordat je je machine voor het eerst gebruikt, was je alle onderdelen van de accessoires in een warm sopje (raadpleeg het hoofdstuk over reinigen in de handleiding). Afspoelen en afdrogen.
Zet het motorblok op een vlakke, schone en droge ondergrond.
Steek de stekker in het stopcontact.
Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog altijd niet werkt, probeer dan niet het apparaat zelf open te maken of te repareren, maar breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het apparaat niet. Laat het snoer vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
Bij een keukenmachine worden de mixapparaten van bovenaf aangedreven, terwijl deze bij een foodprocessor van onderaf worden aangedreven. Een keukenmachine is hoofdzakelijk bedoeld voor het kneden van deeg en het mixen van cake- en taartbeslag. Een foodprocessor kan dat ook, maar minder efficiënt dan een keukenmachine. Bedenk of en hoe vaak je taarten en cakes wilt maken. Als je dat vaak wilt doen, is een keukenmachine waarschijnlijk een betere keuze. Houd er wel rekening mee dat een foodprocessor kleiner is dan een keukenmachine.
Je apparaat bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Ga naar de rubriek “Accessoires” op de website. Daar vind je gemakkelijk alles wat je nodig hebt voor je product.
Je vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.