Tefal Slacentrifuge opvouwbaar 4,0L

Slacentrifuge opvouwbaar 4,0L Een slacentrifuge die in elk keukenkastje past!

Ontdek de TEFAL opvouwbare slacentrifuge, de makkelijkste manier om elke dag van verse salades te genieten. Het handige formaat heeft een innovatief inklapbaar design dat tot wel 50% meer ruimte bespaart. Droog je heerlijke, gezonde salade in een handomdraai.

 

Artikelnummer: K2520155

€ 27,99

De betrokkenheid van Tefal

 • 2 jaar internationale garantie

De inklapbare slacentrifuge van TEFAL

De inklapbare slacentrifuge van TEFAL zorgt in een handomdraai voor droge heerlijke sla en heeft ook nog eens een ruimtebesparend formaat. Geniet van al je favoriete variaties — van romaine tot aragula en babysla, boerenkool of zelfs stevigere soorten zoals ijsberg en roodlof — die in een handomdraai gedroogd zijn, helemaal klaar om uit te serveren. De inhoud van 4 liter is ideaal voor alledaagse maaltijden of wanneer je gasten op bezoek hebt. De anti-slipvoet zorgt ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken over ongelukjes, en de vaatwasmachinebestendige onderdelen maken het makkelijker om de slacentrifuge schoon te maken. Bovendien bespaart deze slacentrifuge 50% aan ruimte, met het innovatieve inklapbare ontwerp dat zorgt is het eenvoudig opbergen.  
Kenmerken
 • Inklapbaar design voor eenvoudig opbergen

  Ervaar ongeëvenaard gebruiksgemak met een innovatief, inklapbaar design dat tot wel 50% opbergruimte bespaart en ook stevig blijft staan tijdens gebruik.

 • Veiligheid en stabiliteit

  De anti-slipvoet zorgt ervoor dat de slacentrifuge stevig en veilig op je aanrecht of tafel staat.

   

 • Ideale inhoud

  Het compacte design heeft desondanks een ruime inhoud van 4 liter — ideaal voor dagelijks gebruik en wanneer er gasten op bezoek komen.

 • Eenvoudig schoon te maken

  De vaatwasmachinebestendige kom en vergiet maken het schoonmaken makkelijk. De deksel kan uit elkaar gehaald worden voor eenvoudig en grondig wassen met de hand.

Eigenschappen
Kleur handgreep Green  
Consumentenadviesprijs
€ 27,99
Instructies & handleiding
Veelgestelde vragen
Een mandoline is een schaaf waarmee je groenten en vruchten in dunne schijfjes kunt snijden.
Tefal/T-fal heeft in het kader van zijn streven naar kwaliteit een eco-informatieprogramma voor zijn Tefal/T-fal-anti-aanbakproducten opgezet. Groupe SEB garandeert hiermee dat er geen PFOA, lood en cadmium aanwezig is in Tefal/T-fal-anti-aanbaklagen en dat onze anti-aanbakproducten onschadelijk zijn voor het milieu en voor de consument. Deze eco-informatie is gebaseerd op regelmatige analyses door onafhankelijke laboratoria in een groot aantal landen (INERIS in Frankrijk, ASAHI GLASS FLUOROPOLYMERS in het Verenigd Koninkrijk, FABES Labs in Duitsland, MB Labs in Canada, SGS in China). De beschrijving van dit streven is te vinden op de website van Tefal/T-fal en op de verpakking van kookgerei met een Tefal/T-fal-anti-aanbaklaag.
Je apparaat bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Ga naar de rubriek “Accessoires” op de website. Daar vind je gemakkelijk alles wat je nodig hebt voor je product.
Je vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.