Aantal personen
Kosten
Moeilijkheidsgraad
Voorbereiding
Kooktijd
Splits het eiwit van de eidooiers.
Plaats de klopper en voeg de eidooiers en 80 g suiker toe.
Mix 1 min op snelheid 6. Na 30 s voegt u de melk en de vanille toe.
Start het dessertprogramma op 85°C op snelheid 4 gedurende 12 min.
Zet de anglaisecrème opzij en maak de keukenmachine schoon.
Plaats de klopper in de droge keukenmachine en voeg de eiwitten met de rest van de suiker toe.
Laat 6 min 30 draaien op snelheid 7 op 70ºC zonder dop.
Als de timer klinkt, geeft u de eiwitten vorm en laat u ze uitlekken op keukenpapier.
Verdeel de crème over de kommetjes en voeg de geklopte eiwitten toe.
Dien gekoeld op.
TIP - Je kunt de geklopte eiwitten versieren met cacao, gehakte gedroogde vruchten of karamel (recept voor karamelcake Nr 217).
Snijd, bereid en kook in jouw Cuisine Companion!
Vind gebruiksaanwijzingen voor je Tefal producten
Krijg antwoorden op al je vragen
Onze adviseurs staan voor je klaar