Abrikozen met hazelnoten en Griekse yoghurt

Abrikozen met hazelnoten en Griekse yoghurt

Nagerechten

  • 4

    Aantal personen

  • €€

    Kosten

  • Makkelijk

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 200 g magere Griekse yoghurt
  • 8 gewelde abrikozen, in stukjes
  • 15 g basterdsuiker
  • Zaadjes van een half vanillestokje
  • 30 g hazelnoten (of pistachenoten of amandelen), fijngehakt
  • Koekkruimels

Bereidingswijze

Vermeng de abrikozen met de vanille. Verdeel over de bekertjes.

Stoom 15 minuten, samen met het voor- en hoofdgerecht.

Laat afkoelen. Vermeng de magere Griekse yoghurt met de suiker. Schep een laagje magere Griekse yoghurt op de abrikozen en bedek dit met de noten en de koekkruimels.