BACON CHEESEBURGER

BACON CHEESEBURGER

  • 4

    Aantal personen

  • Kosten

  • Makkelijk

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 4 hamburgers
  • 4 plakjes gerookte varkensspek, 4-5 mm dik
  • 2 el mosterd
  • 2 el mayonaise
  • 4 plakjes cheddar
  • 4 hamburgerbroodjes
  • Garnering naar wens"

Bereidingswijze

Kies automatisch programma 'spek' & 'hamburger'

"Schakel de grill in. Selecteer het programma 'spek' en druk op OK. Wanneer het voorverwarmen is beëindigd, leg de plakjes varkensspek op de grill en sluit het apparaat. Druk op OK om het kookproces te starten. Laat bakken volgens de aanwijzingen op het scherm tot aan het bakproces “knapperig”.

Leg de gegrilde plakjes op een bord. Veeg de platen voorzichtig schoon met keukenpapier. Selecteer dan het programma 'hamburger' en druk op OK. Wanneer het voorverwarmen is beëindigd, leg de hamburgers op de grill en sluit het apparaat.

Laat bakken volgens de aanwijzingen op het scherm tot aan het bakproces: licht gebakken, medium gebakken, doorbakken. Leg dan onmiddellijk een plakje kaas op elke warme hamburger.

Meng de mosterd met de mayonaise en smeer het op de in tweeën gesneden hamburgerbroodjes, breng je gewenste garnering aan (schijfjes ui, sla, tomaat, augurk, etc.) en leg er vervolgens een hamburger op. Voeg de plakjes gegrilde spek toe, sluit de hamburgerbroodjes en dien onmiddellijk op."