Bruschetta van zadenbrood met geitenkaas, vijgen en jam

Bruschetta van zadenbrood met geitenkaas, vijgen en jam

Hoofdgerechten

  • 4

    Aantal personen

  • Kosten

  • Erg makkelijk

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • Meergranen stokbrood
  • Vijgen (2 stuks)
  • Abrikozenjam
  • Geitenkaas (plakjes, 200 gram)
  • Optioneel: pijnboompitjes of walnoten

Bereidingswijze

Snijd de vijgen in kleine partjes. Bak het stokbrood volgens de verpakking.

Besmeer een sneetje stokbrood met wat jam. Leg hier een plakje geitenkaas op en 1-2 partjes vijg. Leg in het raclette of gourmet pannetje en wacht tot de geitenkaas goed gesmolten. Bestrooi tot slot eventueel met wat pijnboompitjes of fijngehakte walnoten.

Tip: moeite met warm stokbrood snijden? Snijd vóór het bakken het stokbrood in.

Benodigde Tefal producten