CURRYWURST

CURRYWURST

Hoofdgerechten

  • 4

    Aantal personen

  • Kosten

  • Erg makkelijk

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 4 witte pensen
  • 1 el olie
  • 1 ui
  • 400 g tomatenpulp
  • 2 el balsamicoazijn
  • 1 el suiker
  • 1 el Worcestershiresaus (optioneel)
  • 1 el kerriepoeder
  • Zout

Bereidingswijze

Kies automatisch programma 'handmatige modus'

Verwarm de olie in een pan en doe de gepelde en gehakte ui en 1 theelepel zout erbij. Laat 5 minuten bakken. Voeg vervolgens de tomatenpulp, de azijn, de suiker, de Worcestershiresaus en de kerriepoeder toe. Laat sudderen tijdens het bakken van de pensen. Schakel de grill in. Selecteer het programma op 210°C en druk op OK.

Wanneer het voorverwarmen is beëindigd, leg de pensen op de grill en doe het deksel omlaag. Druk op OK en stel een baktijd van 10 minuten in. Dien de saus op met de worst.