Cake met kaneel mascarpone room

Cake met kaneel mascarpone room

Nagerechten

  • 6

    Aantal personen

  • Kosten

  • Erg makkelijk

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

Ingrediënten

  • 6 plakken roomboter cake of bananenbrood
  • 3 el mascarpone
  • Rasp van een mooie grote sinaasappel
  • 200 ml ongeslagen slagroom
  • Kaneel
  • Aardbeien / blauwe bessen
  • Poedersuiker
  • Handje nootjes, bijvoorbeeld walnoten

Bereidingswijze

1. Chop de nootje met het chop mes in de 5 Second Chopper en bewaar dit in een schaaltje.

2. Gebruik vervolgens het ‘Cream Chopper mes’ van de 5 Second Chopper met accessoires en meng de mascarpone, slagroom en suiker in de Chopper kom. Chop tot een lobbige substantie.

3. Voeg eventueel nog de sinaasappelzest toe. Zet in de koelkast tot gebruik.

4. Snijd 6 plakken cake of bananenbrood en leg op een gebaksbordje.

5. Verdeel de mascarpone room over de cake, door er een lekkere dikke ‘klodder’ op te doen.

6. Bestrooi de cake met kaneel en gehakte nootjes. Garneer met vers fruit en blaadjes munt.

7. Strooi over het geheel wat poedersuiker en voila, smullen maar! In een handomdraai een lekker en feestelijk dessert.

Serveertip: garneer eventueel nog met wat fruit, zoals blauwe bessen of frambozen.

Benodigde Tefal producten