Eiersalade

Eiersalade

Snacks

  • 4

    Aantal personen

  • Kosten

  • Erg makkelijk

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 4 eieren
  • 2 el mayonaise
  • een tl Franse mosterd
  • verse bieslook
  • flinke snuf kerriepoeder
  • snufje paprikapoeder
  • zout & peper

Bereidingswijze

1. Kook de eieren hard en snijd de bieslook in fijne stukjes.

2. Meng de mayonaise met de mosterd, kerriepoeder, paprikapoeder en een snuf zout en peper.

3. Laat de eieren goed schrikken in koud water en pel ze wanneer ze zijn afgekoeld. Snijd in kleine stukjes.

4. Meng de ei en de bieslook door de mayonaise heen.

Tip: vervang de mayonaise eens door hüttenkäse. yoghurt en/of magere fritessaus voor een magere of eiwitrijke variant!