GEMARINEERDE KIPPENBILLEN MET YOGHURT & ROZEMARIJN

GEMARINEERDE KIPPENBILLEN MET YOGHURT & ROZEMARIJN

Hoofdgerechten

  • 4

    Aantal personen

  • Kosten

  • Erg makkelijk

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

  • 4H00

    Rusttijd

Ingrediënten

  • 4 kippenbillen zonder vel
  • 250 g natuuryoghurt
  • 3 el Dijon mosterd
  • 2 el fijngehakte rozemarijn
  • 4 gepelde teentjes knoflookpeper
  • Zout

Bereidingswijze

Kies automatisch programma 'kip'

Meng de yoghurt, de mosterd, de rozemarijn, de knoflook, de peper en het zout. Giet dit mengsel over de kippenbillen en laat ze minstens 4 uur in de koelkast marineren.

Schakel de grill in. Selecteer het programma en druk op OK. Smeer de platen lichtjes met olie.

Wanneer het voorverwarmen is beëindigd, leg de kippenbillen op de grill en sluit het apparaat. Laat de kippenbillen bakken volgens de aanwijzingen op het scherm. Serveer de gegrilde kippenbillen met sla en gegrilde aardappelschijfjes.