GEVULDE PAPRIKA’S MET FETAKAAS

GEVULDE PAPRIKA’S MET FETAKAAS

Bijgerechten

  • 4

    Aantal personen

  • Kosten

  • Makkelijk

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 400 g kleine paprika’s, in verschillende kleuren
  • 110 g fetakaas
  • 1 potje yoghurt
  • 1 verse ui
  • 4 takjes tijm
  • 1/2 tl paprikapoeder
  • Zout & peper"

Bereidingswijze

Kies automatisch programma 'paprika'

Schakel de grill in. Smeer de platen lichtjes in met olie. Selecteer het programma en druk op OK. Snij de kleine paprika in tweeën en verwijder de zaadjes. Wanneer het voorverwarmen is beëindigd, leg de paprika's op de grill en sluit het apparaat. Laat bakken volgens de aanwijzingen op het scherm tot aan het bakproces “gegrild”.

Leg de paprika’s vervolgens op een rooster en laat ze afkoelen. Lek de fetakaas uit en hak de verse ui en de muntblaadjes. Meng het samen met de yoghurt, het paprikapoeder, de peper en zout. Doe een beetje van dit mengsel in elke halve paprika en dien op.