Aantal personen
Kosten
Moeilijkheidsgraad
Voorbereiding
Kooktijd
Leg de aspergepunten op het rek van de kom met vastklikhandgreep. Stoom 15 minuten. Kook de eieren hard in 18 minuten, laat afkoelen en pel ze. Hak de hardgekookte eieren fijn. Maak een dressing van de olijfolie en de balsamicoazijn door deze in een afgesloten pot door elkaar te schudden. Meng de fijngehakte hardgekookte eieren door de dressing.
Verdeel de twee soorten aspergepunten over de borden, giet de dressing eroverheen en bestrooi met fijngehakte kervel. Dien op.
Makkelijk op te bergen met het gepatenteerde ultracompacte opbergsysteem
De eerste compacte stoomkoker met stoomschaaltjes ‘Cups of taste’
Houd je etenswaren langer vers!
*Compared to ordinary storage methods - Internal study carried out in 2020 on fresh fruits and vegetables
Vind gebruiksaanwijzingen voor je Tefal producten
Krijg antwoorden op al je vragen
Onze adviseurs staan voor je klaar