Aantal personen
Kosten
Moeilijkheidsgraad
Voorbereiding
Kooktijd
Was alle verse groenten. Schil de wortels en de knolrapen. Snijd de wortels, de knolrapen en de sperziebonen in repen van 4 cm lang.
Doe de gesneden groenten en de erwten in het stoommandje en stoom 30 minuten. Breng het mengsel op smaak met peper en zout.
Doe de groenten in een voorverwarmde dienschaal en giet de gesmolten boter eroverheen. Bestrooi met fijngehakte kervel en dien op.
Makkelijk op te bergen met het gepatenteerde ultracompacte opbergsysteem
De eerste compacte stoomkoker met stoomschaaltjes ‘Cups of taste’
Houd je etenswaren langer vers!
*Compared to ordinary storage methods - Internal study carried out in 2020 on fresh fruits and vegetables
Vind gebruiksaanwijzingen voor je Tefal producten
Krijg antwoorden op al je vragen
Onze adviseurs staan voor je klaar