Aantal personen
Kosten
Moeilijkheidsgraad
Voorbereiding
Kooktijd
Kruid de zeebaarsfilets en bestrijk met basilicumolie. Maak er rolletjes van en wikkel ze in huishoudfolie zodat ze een mooie vorm krijgen. Zet ze in de kookschaal. Doe de nieuwe aardappels, bleekselderij en paprika's erbij.
Stoom 15 minuten samen met het voorgerecht en het dessert. Laat intussen de twee sappen in een pan boven laag vuur inkoken met de knoflookteen, de mosterd en de fijngehakte gember. Haal door een fijne zeef en breng op smaak.
Doe een eetlepel mosterd en wortelsap op de borden. Leg de zeebaarsrolletjes daarop. Leg aan de zijkant van het bord de op smaak gebrachte groenten, wat olijfolie en fijngehakte peterselie
De eerste compacte stoomkoker met stoomschaaltjes ‘Cups of taste’
Vind gebruiksaanwijzingen voor je Tefal producten
Krijg antwoorden op al je vragen
Onze adviseurs staan voor je klaar