Italiaanse pasta salade

Italiaanse pasta salade

Bijgerechten

  • 4

    Aantal personen

  • Kosten

  • Erg makkelijk

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 400 gram verse pasta
  • 300 gram cherrytomaatjes
  • 4 el pesto
  • 1 el olijfolie
  • 80 gram coppa ham
  • 2 el ricotta
  • Handje rucola
  • Peper & zout

Bereidingswijze

Proef de smaak van Italië op je bord en geniet van deze heerlijke zomerse pasta salade!

Kook de verse pasta al dente. Halveer ondertussen de cherrytomaatjes. Meng de gekookte pasta met de pesto, olijfolie, peper en zout. Garneer met de rucola, coppa ham en ricotta. buon appetito!

Tip: maak de pasta ruim van tevoren, zodat je dit koud kan serveren als bijgerecht bij de BBQ.