Konijn met citroen en tijm

Konijn met citroen en tijm

Hoofdgerechten

  • 4

    Aantal personen

  • €€€

    Kosten

  • Makkelijk

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 600 g konijnenrug, in blokjes gesneden
  • 3 ActiFry-lepels olijfolie van eerste persing
  • 1 grote ui
  • 3 citroenen
  • 1 glas droge witte wijn
  • 1/2 glas water
  • 1 bosje peterselie
  • 500 g aardappels
  • 1 takje verse tijm (liefst met bloemetjes aan het uiteinde)
  • Zout, witte peper

Bereidingswijze

Bak de uiringen 5 minuten in de ActiFry.

Voeg de stukken konijn toe met de rest van de olijfolie, tijm, droge witte wijn, het sap van 3 citroenen en 1/2 glas water. Breng op smaak met zout en peper. Laat 15 minuten draaien.

Serveer met gestoomde aardappels. Strooi voor het opdienen fijngehakte peterselie en tijm over het gerecht.