Aantal personen
Kosten
Moeilijkheidsgraad
Voorbereiding
Kooktijd
Marineer de met zout en peper bestrooide lamssteaks in een mengsel van tijm, rode wijn en sjalot. Leg de steaks in het mandje met de sjalot, tijm en knolselderij. Zet de marinade apart.
Stoom 15 minuten samen met het voorgerecht en het dessert. Kook intussen de rode wijn in een steelpan in tot hij bijna droog is. Voeg de bouillon en de rodebessengelei toe. Verwarm langzaam totdat alles is opgelost. Breng op smaak.
Haal aan het einde van de stoomtijd de knolselderij door een groentemolen of pureer hem met een staafmixer. Voeg de crème fraîche toe. Schep een paar lepels knolselderijpuree op de borden, leg de lamssteaks erbij en giet er wat saus overheen.
De eerste compacte stoomkoker met stoomschaaltjes ‘Cups of taste’
Vind gebruiksaanwijzingen voor je Tefal producten
Krijg antwoorden op al je vragen
Onze adviseurs staan voor je klaar