Aantal personen
Kosten
Moeilijkheidsgraad
Voorbereiding
Kooktijd
Leng de maizena aan met 100 ml water en voeg de wijn toe. Meng de saffraan met 50 ml warm water. Snijd de lamsschouder in blokjes van ongeveer 30 g per stuk. Schil de gemberwortel en snijd in dunne schijfjes; pel de ui en snijd in ringen. Pel de knoflook en snijd fijn. Snijd de ingelegde citroenen in kwarten. Verwijder het vruchtvlees, zodat alleen de schil overblijft. Snijd deze in fijne reepjes. Halveer de olijven.
Doe de gemberwortel, knoflook en uien in de ActiFry en laat 5 minuten draaien. Voeg het vlees toe en laat nog 5 minuten draaien.
Voeg de overige ingrediënten (olijven, citroen, saffraan, wijn, water en maizena) toe en laat nog 5 tot 10 minuten draaien, afhankelijk van de gewenste gaarheid van het vlees. Voeg vlak voor het opdienen de gehakte kruiden toe.
Vind gebruiksaanwijzingen voor je Tefal producten
Krijg antwoorden op al je vragen
Onze adviseurs staan voor je klaar