Aantal personen
Kosten
Moeilijkheidsgraad
Voorbereiding
Kooktijd
Stoom de spinazie 8 minuten.
Druk het vocht eruit en hak fijn.
Snijd van elke tomaat aan de bovenkant het kapje af. Verwijder het vruchtvlees en de zaadjes en bestrooi de binnenkant met zout.
Leg de tomaten met de open kant omlaag op keukenpapier en laat uitlekken.
Klop het ei los met de kwark.
Doe de spinazie erbij en breng op smaak met zout, peper en een snufje nootmuskaat.
Vul de tomaten met het spinaziemengsel.
Leg de kapjes weer bovenop de tomaten.
Leg de gevulde tomaten op het rek van de kom met vastklikhandgreep. Stoom 10-12 minuten.
Dien warm op.
Makkelijk op te bergen met het gepatenteerde ultracompacte opbergsysteem
De eerste compacte stoomkoker met stoomschaaltjes ‘Cups of taste’
Houd je etenswaren langer vers!
*Compared to ordinary storage methods - Internal study carried out in 2020 on fresh fruits and vegetables
De ultracompacte stoomkoker: geniet van gezonde maaltijden
Vind gebruiksaanwijzingen voor je Tefal producten
Krijg antwoorden op al je vragen
Onze adviseurs staan voor je klaar