Aantal personen
Kosten
Moeilijkheidsgraad
Voorbereiding
Kooktijd
Rusttijd
BOEMBOE Snijd de rode peper en de rawit in stukjes. Pel en snipper de ui, pel en hak de knoflook. Schil de gember en snijd fijn. Maal dit alles fijn in het bakje van de staafmixer tot een fijne boemboe.
RENDANG Zet de Multicooker aan en stel in op het programma ’Crust/Fry’. Verwarm het apparaat 5 minuten voor. Voeg de boemboe met de laos, citroengras, salamblad, djeruk purut toe en bak vervolgens 5 minuten met de klep open. Roer regelmatig door. Snijd het vlees in blokjes van 3x3 centimeter. Voeg deze samen met de bruine suiker toe aan de boemboe. Voeg de bouillon en de ketjap manis. Zet de Multicooker op het programma ‘Stew’ en laat het gerecht 2 uur stoven met de deksel dicht. Roer van tijd tot tijd door.
Garneer met gesneden lente-ui, komkommer en een rode peper.
45-in-1 rijst- en multicooker; voor het bereiden van perfecte rijst en nog véél meer!
Innovatieve technologie met bolvormige kom: perfecte warmtecirculatie voor lekker en gelijkmatig koken.
Vind gebruiksaanwijzingen voor je Tefal producten
Krijg antwoorden op al je vragen
Onze adviseurs staan voor je klaar