Aantal personen
Kosten
Moeilijkheidsgraad
Voorbereiding
Kooktijd
1. Snijd de tomaten in kwarten en verwijder de zaadlijsten. Snijd de tomaten in stukjes. Hak de knoflook en de zongedroogde tomaten fijn.
2. Verhit in een koekenpan de olijfolie. Fruit de knoflook met de zongedroogde tomaten 1 min. Schep de tomatenstukjes erdoor en bak 20 min. tot de tomaten zacht zijn.
3. Hak de tomaten in 2 porties in de hakmolen fijn en doe de saus terug in de pan. Hak de rucola grof. Roer de rucola en parmezaanse kaas door de tomatensaus. Breng op smaak met peper en naar wens een extra straaltje olijfolie.
TIP: lekker met spaghetti of penne en gebakken reepjes pancetta.
Het nieuwe hakken en snijden voor snelle, zelfgemaakte maaltijden!
Het nieuwe hakken en snijden voor snelle, zelfgemaakte maaltijden!
Vind gebruiksaanwijzingen voor je Tefal producten
Krijg antwoorden op al je vragen
Onze adviseurs staan voor je klaar