Pesto: pesto Genovese

Pesto: pesto Genovese

Basisbereidingen

  • 4

    Aantal personen

  • Kosten

  • Makkelijk

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 1 bos basilicum (30 g)
  • 1 el pijnboompitten
  • 1 teen knoflook
  • 75 ml extra vierge olijfolie
  • 2 el geraspte Parmezaanse kaas
  • Extra nodig: Tefal 5-sec hakmolen

Bereidingswijze

1. Pluk de blaadjes van de takjes basilicum en doe ze met de pijnboompitten, de knoflook en de olijfolie in de hakmolen.

2. Sluit de hakmolen en hak tot een smeuïge pesto. Roer de kaas erdoor en breng de pesto op smaak met peper.

TIP: Lekker op brood, door de pasta en in dressings.

Benodigde Tefal producten