Samosa's met groente

Samosa's met groente

Voorgerechten

  • 2

    Aantal personen

  • Kosten

  • Makkelijk

    Moeilijkheidsgraad

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 6 vellen bladerdeeg
  • 200 g fetakaas
  • 400 g bloemkool, gekookt
  • 200 g erwten, gekookt
  • 1 eetlepel kerriepoeder
  • Een scheutje olijfolie
  • Peper en zout

Bereidingswijze

1. Snij de bloemkool grof en doe deze samen met het kerriepoeder in een kom. Doe de erwten en de uitgelekte fetakaas erbij. Meng dit goed door elkaar.

2. Snij de vellen bladerdeeg in 2 stroken. Leg een eetlepel vulling op elke strook en vouw het dicht in de vorm van een driehoek.

3. Digitale Versie: Leg 6 samosa’s in de mand van je Easy Fry, besprenkel ze met olijfolie en laat ze 14 minuten bakken met het Programma Garnalen. Als de samosa’s voldoende zijn gebakken, haal je ze uit het mandje en doe je de volgende 6 samosa’s in de mand.

Mechanische Versie: Leg 6 samosa’s in de mand van je Easy Fry, besprenkel ze met olijfolie en laat ze 14 minuten bakken op 160°C. Als de samosa’s voldoende zijn gebakken, haal je ze uit het mandje en doe je de volgende 6 samosa’s in de mand.

Tip: Je kunt de eerste lading samosa’s opwarmen door ze in de mand te leggen en enkele minuten verder te laten bakken.

Benodigde Tefal producten