Aantal personen
Kosten
Moeilijkheidsgraad
Voorbereiding
Kooktijd
Rusttijd
1. Snijd de sukade in gelijke stukjes. Meng de mosterd door het vlees en strooi er de bloem, zout en peper doorheen. 2. Zet nu de Tefal snelkookpan op het fornuis. Doe de deksel eraf en haal het stoommandje en het drievoetje er uit – deze gebruik je namelijk niet in dit recept. 3. Verwarm nu de olie in de pan. Braad hierin het vlees mooi bruin. Voeg vervolgens de gesneden ui, wortels en knoflook toe en fruit deze mee. Dan gaat de tomatenpuree erin, deze kort aanbakken en mengen met het vlees en de groente. 4. Doe nu de bouillon, rode wijn, rozemarijn, tijm, kruidnagels, laurierblaadjes, jeneverbessen, worcestersaus en aardappels erbij. 5. Klik de deksel op de pan en stel de knop op de deksel in op de functie “vlees” (dit wordt weergegeven door het kip-icoontje). 6. Zet het vuur hoog. Na enkele ogenblikken zie je het rode indicatiebalkje verschijnen in de steel van de deksel. Vanaf dat moment is de druk in de snelkookpan opgebouwd. Wanneer de snelkookpan gaat “fluiten”, dan mag het vuur lager en zet je de kookwekker op 45 minuten. Mocht het rode balkje tussentijds wegzakken, dan moet je het vuur weer hoger zetten om de druk in de snelkookpan weer op te voeren. 7. Na het verstrijken van de tijd, laat je de stoom ontsnappen door de knop op de deksel op de functie “stoom” te zetten. Wanneer het rode indicatiebalkje is verdwenen, zit er geen druk meer op de pan en kan je de deksel er veilig van afhalen. 8. Haal de takjes tijm, rozemarijn, kruidnagels en laurierblaadjes eruit. Strooi er een beetje vers gesneden peterselie overheen en serveer het stoofvlees met aardappelpuree, rijst of vers afgebakken stokbrood.
Vind gebruiksaanwijzingen voor je Tefal producten
Krijg antwoorden op al je vragen
Onze adviseurs staan voor je klaar