Aantal personen
Kosten
Moeilijkheidsgraad
Voorbereiding
Kooktijd
1 Pel de ui. Plaats het ultrablade-hakmes in de Cuisine Companion. Voeg de ui toe en hak 15 sec. op snelheid 12.
2 Vervang het hakmes door de menger. Voeg de boter, het spek en de bleekselderij toe en start het stoofprogramma (slow cook) P1 op 130ºC gedurende 10 min. Bestrooi intussen het vlees met zout en peper.
3 Voeg het vlees, het bier, de fond, de ontbijtkoek en de tijm toe en start het stoofprogramma P2 - druk nogmaals op slow cook - op 95ºC gedurende 1,5 uur.
4 Breng de stoof op smaak met zout en peper. Lekker met dikke frieten en groene asperges of broccoli.
Tip: Vervang voor een mediterrane stoof het bier door rode wijn.
Vind gebruiksaanwijzingen voor je Tefal producten
Krijg antwoorden op al je vragen
Onze adviseurs staan voor je klaar