Aantal personen
Kosten
Moeilijkheidsgraad
Voorbereiding
Kooktijd
1 | Verwijder de grote waterkersstengels en was het meerdere keren. Laat de waterkers uitlekken. Schil de aardappelen en de ui, en snij in stukken. Pel het teentje knoflook.
2 | Doe de stukken aardappel, de knoflook, de ui en de waterkers in de pan. Voeg de oregano, het bouillonblokje en het water toe.
3 | Kook de soep ongeveer 25 minuten.
4 | Snij de Comtékaas in blokjes. Doe de Comtékaas en de room in de pan en kook nog 5 minuten mee en gebruik een handblender om het geheel nog te mixen.
5 | Giet de soep in de kommen en dien op.
Tip: Je kan ook spinazie in plaats van waterkers gebruiken.
Gladder, sneller en met nog meer uithoudingsvermogen.
Verzonden door Tefal Shop
Oneindig genieten van perfecte resultaten, nu binnen handbereik!
Verzonden door Tefal Shop
Minder impact, meer respect en altijd hetzelfde plezier!
Verzonden door Tefal Shop
Enorm veel kracht, kleine moeite
Verzonden door Tefal Shop
Vind gebruiksaanwijzingen voor je Tefal producten
Krijg antwoorden op al je vragen
Onze adviseurs staan voor je klaar