Aantal personen
Kosten
Moeilijkheidsgraad
Kooktijd
1. Droog de stukken vis op keukenpapier. Breng ze op smaak met peper en zout. Klop de eieren in een soepbord.
2. Digitale Versie: Dompel 2 visfilets in de bloem, dan in de eieren en haal ze vervolgens door het paneermeel. Leg ze in de mand van je Easy Fry. Leg 2 klontjes boter op de visfilets en laat ze 12 minuten bakken met het Programma Vis. Doe hetzelfde voor de andere stukken vis.
Mechanische Versie: Dompel 2 visfilets in de bloem, dan in de eieren en haal ze bedek vervolgens door het paneermeel. Leg ze in de mand van je Easy Fry. Leg 2 klontjes boter op de visfilets en laat ze 12 minuten bakken op 160°C. Doe hetzelfde voor de andere stukken vis.
3. Knip de kruiden met een schaar in stukjes, meng ze grondig door de mayonaise en dien dit samen met de gepaneerde vis op.
TIP: Dit recept is geschikt voor alle soorten verse vis die op de markt verkrijgbaar zijn: heek, koolvis, pollak, etc.
De gezondere oplossing voor krokante gefrituurde gerechten door bereiding met hete lucht
De gezondere oplossing voor krokante gefrituurde gerechten door bereiding met hete lucht
De gezondere oplossing voor krokante gefrituurde gerechten door bereiding met hete lucht
De XXL oplossing voor gezondere, knapperige frites en snacks
Frites en snacks gezonder bereid*
* Minder toegevoegd vet in vergelijking met een traditionele friteuse
Frites en snacks gezonder bereid*
* Minder toegevoegd vet in vergelijking met een traditionele friteuse
Uitgeroepen tot Beste Koop in juli 2019 door de Consumentenbond. De gezondere oplossing voor krokante gefrituurde gerechten door bereiding met hete lucht.
Vind gebruiksaanwijzingen voor je Tefal producten
Krijg antwoorden op al je vragen
Onze adviseurs staan voor je klaar