Zelfgemaakte granola

Zelfgemaakte granola

Bijgerechten

  • 1

    recipe.unit.

  • Kosten

  • Erg makkelijk

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 75 g pulp van het “frisse ochtend sap” recept
  • 150 g havervlokken
  • 4 eetlepels vloeibare honing
  • 80 g gepelde hazelnoten
  • 50 g amandelschilfers
  • 1 eetlepel kokosnootolie

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 180°C. Hak de noten grof. Meng de pulp van het sap, de havervlokken, de amandelschilfers en de hazelnoten in een kom.

2. Doe de honing en de kokosnootolie erbij en meng goed door. Giet het mengsel in een grote ovenschaal of een met bakpapier beklede plaat en bak 10 minuten in de oven. Meng de granola goed door elkaar en laat opnieuw 10 minuten bakken.

3. Serveer de granola op met yoghurt of melk, lekker als ontbijt of tussendoortje.