Entrecote met chimichurri
- Totale tijd 25min.
- 15min.
Bereiden - 10min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
2 personen
2 stuk Entrecotes
3 el Wijnazijn
2 teentje Knoflook
1 bussel Peterselie
1 snuifje Cayennepeper
1 tl Oregano
6 el Zonnebloemolie
Zout
Peper
Bereiding
Stap 1 /5
Plet de peterselie en de gepelde en teentjes knoflook in een blender, hakmolen of hak fijn met een mes. Voeg azijn, cayennepeper, oregano, zout, peper, olie toe en meng. Giet de chimichurrisaus in een kom.
3el Wijnazijn 2teentje Knoflook 1bussel Peterselie 1snuifje Cayennepeper 1tl Oregano 6el Zonnebloemolie Zout Peper
Stap 2 /5
Zet de gril aan. Selecteer het steakprogramma en druk op OK.
Stap 3 /5
Dep de entrecotes droog met keukenpapier. Kruid beide kanten van de stukken vlees met zout en peper.
2stuk Entrecotes
Stap 4 /5
Als het opwarmen is voltooid, leg je de entrecotes op de grill en sluit je de grill. Grill volgens de instructies op het display tot de gewenste gaarheid is bereikt: bijna rauw, rood of halfgaar.
Stap 5 /5
Verdeel de entrecotes over de borden en serveer met de chimichurrisaus.