Cold melon soup
- Totale tijd 4u. 21min.
- 20min.
Bereiden - 1min.
Koken - 4u.
Afkoelen
Compatibele apparaten (2)
Ingrediënten
1 persoon
150 g Charentaismeloen
50 g Griekse yoghurt
5 cl Verse sinaasappelsap
0.5 el Wittewijnazijn
Zout en peper
1 bladje Basilicumblaadjes
1 reepje Prosciutto
Toebehoren
700 mL drinkfles
Bereiding
Stap 1 /4
Bereid de ingrediënten voor.
Stap 2 /4
Doe alle ingrediënten in het apparaat, te beginnen met de meloen. De basilicumblaadjes en prosciutto gebruik je pas achteraf om te garneren. Bevestig de mesjes op de OTG-fles en zet hem vast op de basis. En blenden maar!
Stap 3 /4
Laat gedurende 4 uur in de ijskast staan.
Stap 4 /4
Garneer vlak voor het opdienen met basilicum en prosciutto.