Homemade Japanese barbecue sauce
- Totale tijd 6min.
- 5min.
Bereiden - 1min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Compatibele apparaten (2)
Ingrediënten
8 personen
70 g Zure appel
9 cl Sojasaus
2 el Fijne kristalsuiker
0.5 tl Gemalen gember
3 teentje Knoflook
1 el Neutrale olie
6 cl Mirin
1 el Witte sesamzaadjes
2 el Sesamolie
Toebehoren
400 mL drinkfles 700 mL drinkfles
Bereiding
Stap 1 /5
Doe alle ingrediënten in het apparaat. Voeg als eerste de appelstukjes toe. Bewaar de sesamzaadjes en sesamolie voor later, om te garneren.
Stap 2 /5
Bevestig de mesjes op de OTG-fles en zet hem vast op de basis. En blenden maar!
Stap 3 /5
Als het mengsel te dik is, voeg dan meer water toe en mix opnieuw.
Stap 4 /5
Giet het mengsel in een koekenpan en kook het 5 minuten. Roer regelmatig om in te dikken. Haal van het vuur, giet in een kom en laat afkoelen. Proef en breng op smaak.
Stap 5 /5
Garneer met sesamzaadjes en wat sesamolie.