Altijd schone olie met de friteuses van Tefal

Altijd schone olie dankzij de filtermogelijkheden van Tefal friteuses

Gebruik één van de friteuses van Tefal voor altijd perfect bereide, knapperige frietjes. De friteuses van Tefal beschikken over gepatenteerde filtersystemen. Dankzij deze filtermogelijkheden wordt je olie na iedere keer frituren gefilterd, zodat er geen restjes van bijvoorbeeld paneermeel achterblijven en je olie dus langer schoon blijft. Hierdoor hoef je je olie minder vaak te verversen én kun je langer genieten van heerlijke verse frietjes en snacks, gebakken in gezondere olie.

Direct naar filtersysteem: Oleoclean | Filtra Pro

Hoe het filtersysteem van Oleoclean werkt

Draaiknop op automatic oil filtration

De Oleoclean friteuse is uniek onder onze Tefal friteuses. Deze friteuse filtert de olie automatisch. Wanneer je klaar bent met frituren, schakel je het apparaat uit en zet je de draaiknop op "automatic oil filtration"

Olie wordt gefilterd

Als de olie voldoende is afgekoeld, gaat deze door een zeef en loopt vervolgens in de blauwe opvangbak. Zo blijven alleen de restjes achter in de frituurpan en komt de schone, gefilterde olie in de blauwe opvangbak terecht.

Schone olie in opvangbak

De schone olie zit in de blauwe opvangbak. De friteuse is vervolgens eenvoudig schoon te maken; de binnenpan, het deksel en het frituurmandje zijn vaatwasser bestendig.

Hergebruik je olie

Wanneer je de volgende keer weer gaat frituren, giet je de olie zo weer in de schone pan en kun je opnieuw gaan genieten van perfecte resultaten.

Ontdek de Tefal Oleoclean friteuse

Hoe het filtersysteem van de Filtra Pro serie werkt

Plaats filter

Met de friteuses uit de Filtra Pro serie behaal je altijd professionele bakresultaten! Voor je met één van deze friteuses aan de slag gaat, plaats je het filter onder het frituurmandje.

Filter werkt als een zeef

Wanneer je klaar bent met frituren, haal je het filter weer omhoog uit de pan.

Geniet van schone olie

Dit filter werkt als een soort zeef, waardoor je alle restjes uit de olie haalt en je keer op keer kunt genieten van gerechten gefrituurd in schone én gezondere olie.

Semiprofessionele friteuse

De friteuses uit de Filtra Pro serie zijn beschikbaar met een vermogen van 2400W of 3000W en met een capaciteit van 3 of 4 liter

Ontdek welke friteuse het beste bij jou past