Tefal bestaat 50 jaar in Nederland! Ontstaan in Frankrijk in 1956, geïntroduceerd in Nederland in 1967 te Veenendaal; wat betekent dat 2017 in het teken staat van feestvieren!

50 jaar thuis met Tefal in Nederland!

Tefal viert feest! Ontstaan in Frankrijk in 1956, geïntroduceerd in 1967 Nederland te Veenendaal; wat betekent dat 2017 in het teken staat van feestvieren! Tefal bestaat 50 jaar in Nederland!

Al 50 jaar thuis met Tefal! Strijken, koken, bakken, voedsel bereiden; steeds weer aangepast aan de wensen van onze gebruikers. Koken was vroeger een last, tegenwoordig leuk om te doen! Strijken behoort nog steeds niet tot de favoriete huishoudelijke taak, maar is wel een stuk sneller én eenvoudiger geworden dankzij Tefal. Tefal biedt in Nederland al 50 jaar een prima oplossing voor alle huishoudelijke taken. Vandaag de dag produceert Tefal maar liefst 50 miljoen producten en wordt in meer dan 120 landen verkocht.

Natuurlijk gaan we dit feestje samen met onze gebruikers vieren! Dankzij jullie kunnen we met trots zeggen dat we al 50 jaar in Nederland bestaan!

Bij een feestje horen cadeaus en deze gaan we volop weggeven! Houd onze Facebook pagina in de gaten voor alle acties die wij in 2017 doen!

Deel 50 jaar Tefal met jouw vrienden Tefal Logo