Komkommer(tijd) recepten

Test onze producten met het Tefal Testpanel

Over het Tefal Testpanel

We willen graag weten hoe jij over onze producten denkt, zodat we onze Tefal producten kunnen blijven verbeteren. Via het Tefal Testpanel kun je een product tijdelijk uitproberen en testen, waarover je vervolgens een review schrijft. Regelmatig bieden we een ander testproduct aan om uit te proberen. Wil je lid worden van het Tefal Testpanel? Meld je dan aan via het onderstaande formulier.

Ik wil graag testen   Lees hoe het werkt

Test deze maand: de Tefal Snack Collection Multisnack

Snack Collection Multisnack

Meer dan een tosti-ijzer! Voor iedereen wat wils: houd je van traditionele of wereldkeukengerechten? Alles is mogelijk met de verschillende platensets; donuts, wafels, panini’s of poffertjes. Dit veelzijdige tosti- en wafelijzer wordt standaard geleverd met twee platensets inbegrepen (wafel en panini/tosti). Er zijn 16 verschillende platensets om te verzamelen, voor allerlei soorten bereidingen. Bij elke (extra) plaat zit ook een receptenboekje bij inbegrepen. De platen zijn vaatwasser bestendig.

De uiterste aanmelddatum voor de Tefal Snack Collection Multisnack is 14 december 2020.

Consumentenadviesprijs: €83,95

Naar productpagina

Hoe werkt het Tefal Testpanel?

 1. Meld je aan als tester
  Dit kan via het onderstaande formulier. We zullen je per e-mail op de hoogte stellen of je wel of niet bent geselecteerd om deel te nemen aan het testpanel dat op dat moment loopt.
 2. Ontvang het testproduct
  Je ontvangt binnen 7 dagen het testproduct inclusief een uitgebreide productomschrijving op het door jou opgegeven adres. Om de zending te volgen, ontvang je van ons een Track&Trace code via de mail.
 3. Test het product
  Test en bekijk het product goed. Denk hierbij aan het ontwerp, eerste gebruik, gebruiksgemak, het resultaat.. Hiervoor heb je twee weken de tijd na ontvangst van het product.
 4. Schrijf je review
  Na deze 2 weken, krijg je van ons een mail met daarin verschillende linkjes waarop je je review kan plaatsen. Stuur indien nodig een screenshot of een link van je review.
 5. Afronding
  Heb je je reviews geplaatst? Dan ontvang je van ons verdere instructies voor wat betreft het ontvangen product.

Lees hier de uitgebreide voorwaarden

Meld je aan voor het Tefal Testpanel

Voorkeur te testen apparaten