20% korting

Lever je oude strijkproduct in tijdens
de Tefal recycle wisselweken

Lever het oude strijkproduct in bij een Blokker winkel in Nederland en ontvang direct 20% kassakorting op een nieuw Tefal strijkproduct. De oude ingeleverde strijkproducten worden verzameld en vervolgens gerecycled door de firma Coolrec.
 

Actieperiode: 2 t/m 29 maart 2020

 
Online verzilveren van voucher is mogelijk tot en met 31 maart 2020 op blokker.nl

Hoe werkt het?

Je kunt jouw oude strijkproduct (strijkijzer, stoomstrijkijzer, stoomgenerator, kledingstomer) inleveren bij een Blokker winkel in Nederland. Het maakt niet uit van welk merk het is en in welke staat het verkeert. Vervolgens krijg je 20% kassakorting bij aankoop van een nieuw Tefal strijkproduct bij Blokker.

Een Tefal product aankopen via webshop blokker.nl?

Wil je via Blokker.nl deelnemen aan de actie? Ook dan lever je je oude strijksysteem in bij de Blokker winkel van jouw keuze. Hier ontvang je een unieke kortingscode. Deze kun je vervolgens invoeren op Blokker.nl en wordt de 20% kortingscode op het Tefal strijksysteem verrekend.
Ga voor meer informatie naar ‘Vraag & Antwoord’.

Welk nieuw Tefal strijkproduct kies jij?

Blokker heeft een ruime keuze aan Tefal strijkproducten. Van basis strijkijzer zonder stoom of stoomstrijkijzers met geavanceerde instellingen om het strijken nog makkelijker te maken. Dit is een ideaal moment om te kiezen voor een Tefal stoomgenerator. Vergeleken met een strijkijzer kun je langer strijken met stoom, zonder water bij te vullen en je strijkt met extra stoomkracht, waardoor je sneller klaar bent!

Als je op het laatste moment je kleding snel glad wilt stomen of op wilt frissen, dan is de Access' Steam kledingstomer ideaal. Je hebt geen strijkplank nodig en binnen 45 seconden is hij opgewarmd, dus hartstikke handig voor dagelijks gebruik!

Kies een nieuw Tefal strijkproduct

Afval bestaat niet!

Bijna 90% van het oude strijkproduct kan gerecycled en hergebruikt worden. Daarom is het oude strijkproduct niet aan het einde van zijn levenscyclus maar juist aan het begin ervan! Afval bestaat niet, vindt ook firma Coolrec; afvaldienstverlener, recycler en leverancier. Zij zijn gespecialiseerd in de recycling van afval en het scheiden van herbruikbare grondstoffen zoals aluminium en rvs.

Het oude strijkproduct krijgt een nieuw leven!

Afval bestaat niet. Dat is waar ze bij Coolrec naar streven. Afval wordt niet gezien als het einde van een cyclus, maar juist als het begin ervan. Afval kan een tweede leven krijgen door het toe te passen als grondstof voor nieuwe producten. Een zo klein mogelijk gedeelte wordt gebruikt als brandstof (energie). Zo krijgt afval waarde. Hetzelfde zal gebeuren met de oude strijkproducten. De grondstoffen worden gescheiden en vervolgens hergebruikt voor nieuwe producten. Bijna 90% kan hergebruikt worden. Het recyclen van de strijkproducten zorgt daarbij voor een significante hoeveelheid vermeden CO2-uitstoot ten opzichte van de inzet van primaire grondstoffen voor de productie van nieuwe producten.

Benieuwd hoe het recyclingproces precies werkt?

Bekijk de video

Vraag & antwoord

ACTIEVOORWAARDEN

Je kunt jouw oude strijkproduct (strijkijzer, stoomstrijkijzer, stoomgenerator, kledingstomer...) inleveren bij een Blokker winkel in Nederland. Vervolgens krijg je 20% korting bij aankoop van een nieuw Tefal strijkproduct (strijkijzer, stoomstrijkijzer, stoomgenerator en/of kledingstomer) bij Blokker.

Deze actie geldt ook via Blokker.nl. Indien je bij Blokker op het uitgebreide online assortiment 20% inruilkorting wilt ontvangen, kun je een oud strijkproduct inleveren in de winkel en krijg je een unieke kortingscode die ingevuld kan worden op Blokker.nl waarna de 20% korting wordt verrekend.
De winkelactie loopt van 2 maart tot en met 29 maart 2020. Je hebt tot en met dinsdag 31 maart 2020 om de kortingsvoucher online te verzilveren op Blokker.nl.
Deze actie geldt bij alle Blokker winkels in Nederland. Indien je bij Blokker op het uitgebreide online assortiment 20% inruilkorting wilt ontvangen, kun je een oud strijkproduct inleveren in de winkel en krijg je een unieke kortingscode die ingevuld kan worden op Blokker.nl waarna de 20% korting wordt verrekend.
Je ontvangt 20% kassakorting op een nieuw Tefal strijkproduct wanneer je een oud strijkproduct inlevert. Deze kassakorting geldt alleen op de artikelen van Tefal bij een Blokker winkel in Nederland of op Blokker.nl.
Blokker heeft verschillende (stoom)strijkijzers, stoomgeneratoren en kledingstomers van Tefal. De korting krijg je op alle strijkproducten van Tefal.
De kassakorting geldt alleen als je een oud strijkproduct inlevert in een Blokker winkel in Nederland of wanneer je de unieke kortingscode invoert op Blokker.nl
Alle oude strijkijzers, stoomstrijkijzers, stoomgeneratoren en kledingstomers kunnen meedoen, ongeacht het merk. Een strijkproduct is een huishoudelijk apparaat dat gebruikt wordt om textiel door middel van warmte en (eventueel) stoom glad te strijken.
Nee, elk oud strijkproduct mag worden ingeleverd, ongeacht het merk.

OVER HET RECYCLINGPROCES

De oude strijkproducten kunnen alleen ingeleverd worden bij een Blokker winkel in Nederland. Het is niet mogelijk het oude strijkproduct via de website van Blokker in te leveren. Indien je bij Blokker op het uitgebreide online assortiment 20% inruilkorting wilt ontvangen, kun je een oud strijkproduct inleveren in de winkel en krijg je een unieke kortingscode die ingevuld kan worden op Blokker.nl waarna de 20% korting wordt verrekend. Deze actie geldt niet voor de externe partners op Blokker.nl.
Nee, dat is dan niet meer mogelijk. Alle oude strijkproducten worden namelijk verzameld op het distributiecentrum en vervolgens worden deze opgehaald door de firma Coolrec. De strijkproducten worden namelijk gerecycled om vervolgens een mooi nieuw product van te maken.
De oude strijkproducten worden verzameld op de distributiecentra van Blokker. Vervolgens zal de firma Coolrec deze producten ophalen en naar een van hun recyclingpunten brengen. Alle onderdelen en grondstoffen van de strijkproducten zullen daar vervolgens worden gescheiden. Metalen zoals aluminium en rvs worden gebruikt voor nieuwe producten, zoals stofzuigers, bureaustoelen en fietsen! Ook de kunststoffen kunnen worden gescheiden naar soort en worden hergebruikt.
Afval bestaat niet. Dat is waar ze bij Coolrec naar streven. Afval wordt niet gezien als het einde van een cyclus, maar juist als het begin ervan. Afval kan een tweede leven krijgen door het toe te passen als grondstof voor nieuwe producten. Een zo klein mogelijk gedeelte wordt gebruikt als brandstof (energie). Zo krijgt afval waarde. Hetzelfde zal gebeuren met de oude strijkproducten. De grondstoffen worden gescheiden en vervolgens hergebruikt voor nieuwe producten. Bijna 90% kan hergebruikt worden. Het recyclen van de strijkproducten zorgt daarbij voor een significante hoeveelheid vermeden CO2-uitstoot ten opzichte van de inzet van primaire grondstoffen voor de productie van nieuwe producten.
Coolrec is zowel afvaldienstverlener, recycler als leverancier van hoogwaardige secundaire grondstoffen. Het bedrijf zamelt afval in en bewerkt of verwerkt dat tot grondstoffen en energie. Coolrec is een onderdeel van Renewi (voorheen Van Gansewinkel) en gespecialiseerd in recycling van kunststof en metaalcombinaties. Door recycling wint Coolrec secundaire grondstoffen terug als ijzer. Dit wordt bijvoorbeeld gebruikt in de productie van fietsen.
Alle onderdelen en grondstoffen van de strijkproducten worden in de recyclingfabriek gesorteerd met behulp van verschillende machines en technieken. Bepaalde grondstoffen zoals aluminium en rvs worden gebruikt voor nieuwe producten, denk bijvoorbeeld aan een typisch Hollandse fiets.
Je kunt voor specifieke vragen over het recyclingproces van de strijkproducten ook contact opnemen met Coolrec, een onderdeel van Renewi (voorheen Van Gansewinkel): Tel. 0031(0)88 700 3500 of per e-mail: Sales-NL@coolrec.com

Deze actie is een samenwerking van: