Tefal Ultra Mini 2LS TL330D broodrooster

Ultra Mini 2LS TL330D broodrooster Ultracompact broodrooster: makkelijk op te bergen 

Ultra Mini roestvrijstalen broodrooster met ruimte voor 4 sneetjes 

Een zeer compact broodrooster met 2 lange sleuven om ruimte op het aanrecht te besparen. 

EUR 34,951

Artikelnummer : TL330D11

1. Consumentenadviesprijs

Voor lekker geroosterd brood heb je niet veel ruimte nodig!

Ruimtebesparend, elegant en handig: succes gegarandeerd met de Ultra Mini!

Een compact design is belangrijk om je keuken op orde te houden: dit broodrooster met 2 lange sleuven is dankzij zijn geringe formaat zeer handig op te bergen.  Ideaal voor geroosterd brood: bereid 4 sneetjes tegelijkertijd. Bovendien heb je keuze uit 6 warmtestanden om te kunnen bepalen hoe bruin je ze wilt roosteren. Je kunt het roosteren op elk gewenst moment onderbreken. De uitneembare kruimellade zorgt ervoor dat je het broodrooster makkelijk schoon kunt houden. De hi-lift maakt het makkelijk om de sneetjes uit te nemen. De behuizing, die volledig van geborsteld roestvrij staal is, is een stijlvolle aanwinst voor je keuken.   

Kenmerken
 • Zeer compact formaat

  Eenvoudig op te bergen

 • Roosteren zoals jij het wilt

  6 niveaus om de boterhammen zo te roosteren zoals jij dat wilt

 •  Hi-lift voor makkelijk uitnemen

  Om alle geroosterde broodsneetjes makkelijk te uit te nemen 

 • Uitneembare kruimellade 

  Om het broodrooster schoon te houden 

 • Stop-ejectknop

  Om het roosteren op elk gewenst moment te onderbreken

 • Broodrooster voor 4 sneetjes

  2 langwerpige sleuven: om 4 sneetjes brood tegelijkertijd te roosteren

 • Afwerking van roestvrij staal 

  Behuizing volledig van roestvrij staal voor een elegante verschijning in je keuken

Eigenschappen - Vergelijking
Vermogen 1400  W
850  W
850  W
950  W
Hi-lift    
   
   
   
Stop    
   
   
   
Warmtestanden 6  
7  
7  
6  
Brood wordt automatisch gecentreerd voor gelijkmatig roosteren    
   
   
   
Uitneembare kruimellade    
   
   
   
Snoeropbergruimte    
   
   
   
Kleuren roestvrij staal/zwart  
Zwart / rvs  
Zwart  
METAAL  
Consumentenadviesprijs EUR 34,95
EUR 34,95
EUR 24,95
EUR 54,95

Veelgestelde vragen
Met de ontdooiknop kunt u uw brood ontdooien en wordt er automatisch extra roostertijd gegeven om het brood te roosteren.
Een opwarmfunctie op een broodrooster vermindert automatisch de roostertijd naar ongeveer 30 seconden zodat afgekoelde toast terug op temperatuur kan worden gebracht zonder de toast te verbranden.
Nee, onze broodroosters zijn niet geschikt voor tostizakjes.
Deze geeft de mogelijkheid om de broodhouder licht op te tillen, waardoor u kleinere items zoals beschuitbollen en bagels eruit kunt halen zonder uw vingers te verbranden!
Op een werkvlak met genoeg ruimte er omheen, weg van brandbare stoffen (gordijnen, vuilnisbak, stopcontact, enz.) en nooit zonder toezicht.
Bijna alle soorten brood uit de winkel. Let erop dat droog brood sneller roostert dan vers brood. Bevroren brood roostert langzamer. Met de regelbare thermostaat kunt u de broodrooster naar smaak instellen. Als er een snee brood vast komt te zitten in het apparaat, schakelt u het apparaat uit en laat u het afkoelen. U kunt het sneetje dan verwijderen zonder risico op brandwonden.
De verschillen in vochtigheidsgraad tussen de diverse soorten brood kunnen ervoor zorgen dat de tijd en het roosterniveau verschillen. Enigszins droog brood moet op een zeer lage stand worden geroosterd. Zeer vers of volkorenbrood moet op een wat hogere stand worden geroosterd. Brood met een oneffen oppervlak, zoals kaiserbroodjes, heeft mogelijk een hogere roosterstand nodig.
Ja, wel brood met granen.
Nee, geen brood met gedroogd fruit. Als u het brood roostert, geeft het zelfs een slechte smaak en kan het fruit in harde stukjes veranderen. Ook kan het leiden tot schade aan het apparaat.
We raden aan geen producten te verwarmen of te roosteren die zijn bedekt of besprenkeld met suiker.
Ja. Met het automatische centreerstuk in al onze broodroosters en de extra diepe en brede gleuven op onze nieuwe modellen kunt u gemakkelijk broodjes, dunne of dikke sneetjes roosteren zonder dat ze aan de verwarmingselementen blijven kleven.
Nee. Gebruik uw broodrooster nooit om te bakken, grillen of ander voedsel te ontdooien dan brood.
Dat kan enkel met modellen die speciaal zijn ontwikkeld voor kleine broodjes. Let op, want er mogen maar 2 of 3 broodjes in de broodrooster om oververhitting te voorkomen.
Nee. Het apparaat kan slechts voor één functie tegelijk worden gebruikt.
Droog brood roostert sneller dan vers brood. Bevroren brood roostert langzamer.
Met de keuzeknop voor het bruiningsniveau kan je het roosteren afstemmen op je eigen smaak.
Voordat u de broodrooster reinigt, onderhoudt of opbergt, haalt u de stekker uit het stopcontact en laat u de broodrooster afkoelen. Als u de buitenkant en het netsnoer van de broodrooster wilt schoonmaken, gebruikt u een zachte doek of een licht vochtige spons en afwasmiddel en droogt u hem helemaal af. Als u de kruimellade wilt schoonmaken, verwijdert u deze en veegt u de lade af met een vochtige doek. Doe de kruimellade niet in de vaatwasmachine. Gebruik voor het onderhoud van de broodrooster nooit agressieve wasmiddelen, metalen voorwerpen of schuursponsjes. EN raak nooit het verwarmingselement aan.
De hendel blijft alleen omlaag wanneer de stekker van uw broodrooster in het stopcontact zit. Als er nog steeds een probleem is, haalt u het broodrooster uit het stopcontact, draait u hem om boven de gootsteen en schudt u zachtjes grote kruimels eruit die het mechanisme kunnen blokkeren. Als het probleem zich blijft voordoen, neemt u het broodrooster mee naar een erkend servicecentrum.
Eén snee brood in een broodrooster met twee gleuven leidt tot een ongelijke verhitting.
Standaard vierkant gesneden brood. Vergeet niet dat oud brood sneller is geroosterd dan vers brood. Bevroren brood doet er langer over, afhankelijk van het model. Uw broodrooster is uitgerust met een knop om bevroren brood te roosteren
Brood dat al geroosterd is, hoeft u niet weg te gooien. Gebruik gewoon de opwarmfunctie van uw broodrooster (afhankelijk van het model).
Schakel het toestel uit en laat afkoelen. Trek de stekker uit het stopcontact voor u probeert om het brood te verwijderen. U kunt het sneetje dan verwijderen zonder risico op brandwonden. Vergeet niet dat u een ingeschakelde broodrooster niet onbeheerd mag achterlaten.
Je apparaat bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Ga naar de rubriek “Accessoires” op de website. Daar vind je gemakkelijk alles wat je nodig hebt voor je product.
Je vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.