Header_desktop_90dagen_nw (1).jpg

Probeer jouw Tefal product 90 dagen uit

Strijken of stomen? Natuurlijk met Tefal! Probeer het nu 90 dagen!

Wereldwijd heeft Tefal al meer dan 100 jaar ervaring in het ontwikkelen van strijkproducten en Tefal heeft daarin dan ook een breed assortiment. Voor iedereen heeft Tefal een passende oplossing voor het strijken of stomen van je kleding en andere stoffen. Strijk je het liefst kleinere hoeveelheden met een strijkijzer of werk je liever al je strijkgoed in één keer weg met een krachtige stoomgenerator? Als je snel je kleding wilt opfrissen of glad stomen, dan is een kledingstomer weer ideaal. Tefal heeft het allemaal!

We zijn vanuit Tefal zo overtuigd van de kwaliteit van onze strijkproducten dat je ze 90 dagen mag testen! Ben je in deze testperiode toch niet 100% overtuigd, dan mag je het aangekochte product naar ons terugsturen. Dus koop dat Tefal strijkproduct en overtuig jezelf! Wij zijn ervan overtuigd dat strijken nog nooit zo gemakkelijk en efficiënt was!

Deelnemende categorieën

Eenvoudig strijken

Moeiteloos resultaat tijdens het strijken

TEFAL_LINEN-CARE_STEAM-IRONS_LAME-1_1.jpg

Uitstekende resultaten,
iedere keer weer.

Strijk elke kreukel sneller dan ooit glad

TEFAL_LINEN-CARE_STEAM-GENERATOR_LAME-1_1.jpg

Last-minute oplossing

Geen strijkplank nodig: stoom en klaar

Medium-PURE TEX  (83).jpg

Actievoorwaarden 90 dagen op proef Tefal strijkproducten


Strijken doe je met Tefal
Met een uitgebreid assortiment stoomgeneratoren, stoomstrijkijzers en kledingstomers van topkwaliteit, biedt Tefal alles op het gebied van strijken.

90 dagen op proef
Probeer nu 90 dagen de stoomgeneratoren, stoomstrijkijzers en kledingstomers van Tefal en laat je overtuigen. Mocht je niet tevreden zijn, bieden wij je de mogelijkheid om je product (indien in goede staat) retour te zenden. Je ontvangt dan het volledige aankoopbedrag terug (excl. verzendkosten).

Hoe stuur ik mijn product terug?
Je stuurt je product in originele verpakking (inclusief streepjescode) retour naar onze service afdeling. Meld je product aan via de Self Service Module. Hiermee wordt je retourzending in behandeling genomen en volg je de status van je zending. Het adres staat vermeld op het verzendlabel dat je automatische per email ontvangt na aanmelding van je retourzending. Indien de retourzending voldoet aan de onderstaande actievoorwaarden, ontvang je het volledige aankoopbedrag binnen 6 weken terug (excl. verzendkosten).

Actievoorwaarden:
 • Deze ’90 dagen op proef’ actie geldt tot en met 31 december 2024.
 • De ‘90 dagen op proef’ actie geldt voor het assortiment Tefal strijken.
 • Deze ‘90 dagen op proef’ actie geldt alleen voor producten die gekocht zijn door consumenten in Nederland en niet voor producten die aangeschaft zijn via spaarprogramma’s (zoals Airmiles, etc.) of aankopen in het buitenland.
 • Tefal accepteert maximaal 1 (één) aanmelding per deelnemer voor deze actie.
 • Deelname aan deze actie is alleen mogelijk binnen 90 dagen na de aankoopdatum van het betreffende product, zoals vermeld op het aankoopbewijs.
 • Deze actie geldt in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen, maar bij deelname aan deze ‘90 dagen op proef’ actie zal de eventueel ontvangen cashback of gratis product verrekend worden op basis van het hoogste cashback bedrag op het betreffende model en/of de adviesprijs van het gratis product.
 • Het product dient in goede staat geretourneerd te worden in de originele verpakking inclusief alle bijbehorende accessoires. Indien de originele EAN code niet aanwezig is op de verpakking, zal het hoogste cashback bedrag op het betreffende model ingehouden worden.
 • De retourzending dient voorzien te zijn van de originele aankoopbewijs.
 • De verzendkosten worden niet vergoed door Tefal.
 • Wij streven er naar het volledige aankoopbedrag binnen 6 (zes) weken op jouw bankrekening te storten. Dit bedrag kan enkel per bankoverschrijving worden overgemaakt.
 • De minimale leeftijd voor deelname aan de ‘90 dagen op proef actie’ is 18 (achttien) jaar. Wil je deelnemen aan deze actie en ben je nog geen 18 (achttien) jaar? Laat dan een ouder of wettelijk vertegenwoordiger jouw aanvraag indienen.
 • Tefal behoudt zich het recht voor de actie te allen tijde te wijzigen of te stoppen, zonder opgaaf van redenen.
 • De Care for You Stoomreinigers zijn uitgesloten van deze actie.