Onze winnaars op een rij

Onze producten worden vaak en grondig getest, niet alleen door onszelf, maar ook door de Consumentenbond en door consumenten zelf. Hier komt Tefal regelmatig positief uit naar voren. Om het eenvoudig te maken hebben wij al onze winnaars voor je op een rijtje gezet.

Tefal-Onzewinnaars_V2 (2000 x 1125 px).png

Beste uit de Test:

Inicio GC241D panini grill

Wat zegt de Consumentenbond hierover?
''In slechts vier minuten tijd maak je een heerlijke tosti. Kip, zalm en groenten garen ook snel en smaken prima, Hij is makkelijk in het dagelijkse gebruik. De bouwkwaliteit is uitstekend, zeker gezien zijn lage prijs. We verwachten dat dit apparaat lang meegaat. Verder is hij redelijk zwaar, maar wel goed op te bergen. Je sluit de grillplaten met een grendel. Daardoor kan hij rechtop in je keukenkastje. Dat kan je weer ruimte besparen."

GC241D_Besteuitdetest_sep2023_600x600.jpg

Best Reviewed:

OptiGrill+ XL GC722D contactgrill

Wat zeggen de reviews hierover? Op kieskeurig.nl zijn er verschillende reviews over dit product te lezen waarbij men erg enthousiast is over onder andere de veelzijdigheid, het gebruiksgemak, het makkelijk schoonmaken en de handige automatische programma's.

Een gebruiker schrijft:
"Monsterachtig fantastisch apparaat, biefstuk, kip of vis wordt, zonder vet toe te voegen, in korte tijd gaar en zonder aanbranden en het is botermals, wat mij in de pan vaak niet lukte. En eenvoudige tosti is heerlijk, het brood luchtig, en de kaas perfect gesmolten. Een sensor geeft aan als het klaar is. De platen zijn er prettig en makkelijk uit te halen, even met de hand of in de vaatwasser kan beide. De display wijst zich vanzelf. Ik ben er heel blij mee, dikke aanrader."

Onze-winnaars_GC722D.jpg

Best Reviewed:

OptiGrill Elite XL GC760D contactgrill

Wat zeggen de reviews hierover? Op kieskeurig.nl zijn er verschillende reviews over dit product te lezen. Genoemde pluspunten door de consument zijn:
'Gaat allemaal automatisch' - 'Makkelijk schoon te maken' - 'Veel instellingsmogelijkheden' - 'Bediening is super eenvoudig'.

Small-TEFAL_KIESKEURIG_PREDICAAT 2024-OPTIGRILL.jpg

Best Reviewed:

All-in-One CY505E slowcooker, multicooker en snelkookpan

Wat zeggen de reviews hierover? Op kieskeurig.nl zijn er verschillende reviews over dit product te lezen waarbij men erg enthousiast is over onder andere het gebruiksgemak, vele mogelijkheden en grote inhoud.

Een gebruiker schrijft:
"Wat een fantastische pot is dit. Een woord geweldig. Makkelijk in gebruik. Heb er rendang en hachee en pasta bolognaise in gemaakt. Het rundvlees is echt gaar in 30 minuten geweldig".

Small-TEFAL_KIESKEURIG_PREDICAAT 2024-SNELKOOKPAN.jpg

Best Reviewed:

Renew ON keramische pannen

Op kieskeurig.nl zijn er verschillende reviews over de Renew ON pannen te lezen waarbij men erg enthousiast is. Genoemde pluspunten door de consument zijn:
‘Betaalbare topper’ – ‘Erg handig de rode stip voor de temperatuur’ – ‘Doen precies wat ze moeten’ – ‘Schoonhouden is een fluitje van een cent’ – ‘Fijne pannen met ook nog eens een lage ecologische voetafdruk’.

RenewON_BR (600 x 600 px) (1).jpg

Best Reviewed:

Pure POP Kledingstomers (DT2020-DT2022-DT2024-DT2026)

Op kieskeurig.nl zijn er verschillende reviews over de Pure POP te lezen waarbij men erg enthousiast is over onder andere het gebruiksgemak, de snelle opwarmtijd en het compacte formaat.

Een gebruiker schrijft:
"Grote hekel aan strijken maar dit is wel heel prettig en handig! Dit apparaat is makkelijk in gebruik en heel snel klaar. Geen ingewikkelde uitleg nodig, gewoon aan & binnen 15 tellen klaar voor gebruik. Ziet er ook nog eens flitsend uit en is heel handzaam dus makkelijk op te bergen of mee te nemen. Enige is dat het water reservoir erg klein is dus moet vaak hervullen. Ik ben er erg tevreden mee!"

Winnaars_BR_juli2023_PurePop (600 x 600 px).jpg

Best Reviewed:

Express Vision SV8152 stoomgenerator

Op kieskeurig.nl zijn verschillende reviews over dit product te lezen waarbij men erg enthousiast is over onder andere het grote afneembare waterreservoir, lichtgewicht strijkijzer en handige led lampje op de punt.

Een gebruiker schrijft:
"Wat een top product. Aangezien ik alles strijk heb ik dit apparaat met grote regelmaat nodig. Hij is snel warm, geeft een grote hoeveelheid stoom, is licht van gewicht, ligt lekker in de hand en glijdt soepel over de kleding."

SV8152_BR_jan2023 (600 x 600 px).jpg

Best Reviewed:

Turbo Cuisine CY7548 multicooker

Op kieskeurig.nl zijn er verschillende reviews over deze multicooker te lezen waarbij men erg enthousiast is. Genoemde pluspunten door de consument zijn: ‘Makkelijk in gebruik' – ‘Mooi design' – ‘Makkelijk schoon te maken' – 'Multifunctioneel'.

Een gebruiker schrijft:
"Ik had dit veel eerder moeten aanschaffen. Niet verwacht dat dit zo goed en makkelijk werkt. Gerechten die normaal uren duren nu klaar binnen een uur. Laatst heerlijk hachee gemaakt, rundvlees dat normaal erg lang moet sudderen valt nu binnen 45 minuten bijna uit elkaar. Dit verbaasd mij echt."

CY7548_BR (600 x 600 px) (2).jpg