undefined

Onze accessoires

In onze winkel voor accessoires van Tefal bieden we je een ruime keuze aan oorspronkelijke reserveonderdelen en accessoires voor je kleine huishoudelijke apparaten van Tefal.

Of je nu een beschadigd onderdeel wilt vervangen of je assortiment accessoires wilt aanvullen om je apparaat nog beter te laten functioneren, bij ons ben je aan het juiste adres.

Bekijk ons assortiment accessoires om snel de reserveonderdelen te vinden die je nodig hebt voor je huishoudelijk apparaat van Tefal.

Vind een toebehoren

Onze huidige selectie

Mixervoet MS-651460

Mixervoet MS-651460

Paniniplaat King Size SS-995815

Paniniplaat King Size SS-995815

Kegel voor te rasper groot rood SS-193076

Kegel voor te rasper groot rood SS-193076

Filter SS-994146

Filter SS-994146

Mini-hakmes MS-7211001615

Mini-hakmes MS-7211001615

Bovenste kookplaat TS-01039391 voor OptiGrill en OptiGrill+

Bovenste kookplaat TS-01039391 voor OptiGrill en OptiGrill+

Optigrill

Bekijk ons assortiment Optigrill-accessoires voor perfect gegrild vlees, groenten en andere gerechten

undefined

Cake Factory

Keer op keer perfect gebak maken is kinderspel met onze selectie handige accessoires.

undefined

Onderhoud je kleine Tefal-apparaten

Je vindt al je Tefal-onderdelen op één plek

Op tefal.nl, bieden we een ruime keuze van meer dan 2000 accessoires en reserveonderdelen voor alle situaties, voor welk apparaat je ze ook nodig hebt. 

Of het nu gaat om Tefal-apparaten voor elektrisch koken, voedselvoorbereiding of voor het klaarmaken van je favoriete dranken, wij zorgen ervoor dat er zoveel mogelijk referenties op voorraad zijn.

Je vindt het reserveonderdeel of het Tefal-accessoire dat je nodig hebt door de referentie van je apparaat in te voeren in de zoekfunctie of door de verschillende categorieën te bladeren.
 

Kies uit een ruime keuze aan accessores uit onze Tefal shop

 

Met ons volledige assortiment reserveonderdelen kun je je apparaat van Tefal gemakkelijk onderhouden en zorg je ervoor dat het langer meegaat.

Om de juiste keuze te maken, moet je er zeker van zijn dat het reserveonderdeel of accessoire van Tefal dat je bestelt, afgestemd is op je apparaat.  Vergeet niet om het model en de afmetingen te controleren om goed te kiezen.

Zodra je je Tefal-onderdeel hebt geselecteerd, kun je je bestelling afronden met beveiligde betaling en je pakket volgen.