Pure Tex - Desktop POY  (1).png

Pure Tex

De eerste 4-in-1 kledingstomer

van Tefal

Verfris, ontsmet, reinig en ontkreuk

Verfris, ontsmet, reinig en ontkreuk al het textiel in huis met de natuurlijke kracht van stoom. De Pure Tex zorgt met de verschillende magnetische opzetstukken voor een multifunctionele werking. Ontsmet de teddybeer van de kinderen, reinig de hondenmand, ontkreuk kleding en verfris je meubels. Deze kledingstomer doet het allemaal en zorgt voor optimale hygiëne in jouw huis!

Gekozen Product van het Jaar 2022!

kledingstomer-video-thumb-pvhj-2022.jpg

Pure Tex
4-in-1 kledingstomer

De Pure Tex kledingstomer zorgt met de verschillende magnetische opzetstukken voor een multifunctionele werking. Hiermee ontsmet, reinig, ontkreuk én verfris je al het textiel in huis en je kleding in een handomdraai.

Ontsmetten

opzetstuk-ontsmetten.png

Ontsmet al het textiel in huis met de kracht van natuurlijke stoom en doodt tot 99,99% van de virussen, bacteriën en ziektekiemen*. Gebruik het speciale opzetstuk om te ontsmetten en verwijder onaangename geurtjes, allergenen en huisstofmijt voor perfecte hygiëne in huis.

*Externe tests uitgevoerd in onafhankelijke laboratoria, waarbij het apparaat op katoenen stof wordt toegepast en er 3 keer langzaam heen en weer wordt gestoomd.

Sfeerbeeld ontsmetten Pure Tex.png

Schoonmaken

schoonmaken-picto.png

Zorg voor een perfect schoon resultaat. Met het handige opzetstuk met haar- / pluisverwijderaar haal je stof, pluisjes en haren eenvoudig van jouw kleding, meubels, hondenmand en ander textiel.

Sfeerbeeld schoonmaken Pure Tex.png

Ontkreuken

ontkreuken-picto.png

Met de continue stoomafgifte van 30 g/min en een stoomstoot van 90 g/min ontkreuk je jouw kleding snel en gemakkelijk. Er zijn geen temperatuurinstellingen nodig en de kledingstomer is binnen 25 seconden opgewarmd. Gebruik het speciale opzetstuk om te ontkreuken en zie er altijd op je best uit.

ontkreuken.jpg

Verfrissen

verfrissen-picto.png

Verfris stoffen en materialen die niet gestreken mogen worden met het opzetstuk dat zelfs de meest delicate stoffen beschermt. Voeg zelf een lekker geurtje toe door een paar druppels parfum op de speciale houder te doen voor het verspreiden van je favoriete geur in huis.

Sfeerbeeld verfrissen Pure Tex.png

De voordelen van Pure Tex

Zó klaar

Warm binnen 25 seconden

zo-klaar.jpg

Overal bereik

Snoer van 2,5 meter lang

overal-bereik.jpg

Voor al het textiel

Dankzij 2 stoominstellingen

twee-instellingen.jpg

Ontsmet met de kracht van stoom

Ontsmet al het textiel in huis met de kracht van natuurlijke stoom en doodt tot 99,99% van de virussen, bacteriën en ziektekiemen*. Gebruik het speciale opzetstuk om te ontsmetten en verwijder onaangename geurtjes, allergenen en huisstofmijt voor perfecte hygiëne in huis.

* Externe tests uitgevoerd in onafhankelijke laboratoria, waarbij het apparaat op katoenen stof wordt toegepast en er 3 keer langzaam heen en weer wordt gestoomd.
Pure Tex 99,99% logo.png

Vergelijk al onze kledingstomers

binnen het Tefal assortiment

Vergelijkingstool

Access Steam Care DT9130 Draagbare Kledingstomer

Access Steam Care DT9130 Draagbare Kledingstomer

Pure Tex DT9530 Kledingstomer

Pure Tex DT9530 Kledingstomer
Access Steam Care DT9100 Draagbare Kledingstomer

Access Steam Pocket DT3030 Kledingstomer

Access Steam Pocket DT3030 Kledingstomer

Acces Steam Force DT8250 Kledingstomer

Acces Steam Force DT8250 Kledingstomer

Cube UT2020 Hogedruk Stomer

Cube UT2020 Hogedruk Stomer

Ontdek onze overige strijkproducten

Stoomgeneratoren

Bespaar tijd en vereenvoudig het strijken met Tefal stoomgeneratoren, die zelfs de hardnekkigste kreukels verwijderen zonder het reservoir bij te vullen. De anti-kalkoplossingen dragen bij aan een langere levensduur en feilloze resultaten zonder te vlekken.

stoomgeneratoren.jpg

Stoomstrijkijzers

Maak jouw kleding kreukelvrij met onze stoomstrijkijzers, een geweldige keuze voor iedereen die gladde stoffen wil. Met een krachtige stoomtechnologie en uitstekend glijvermogen bereik je in no-time professionele resultaten. Bekijk ons brede assortiment strijkijzers, er zit er zeker een voor jou bij!

strijkijzers.jpg