undefined

Alles wat je moet weten over Tefal

Geloof jij ook dat innovatie een bron van vreugde en vrijgevigheid kan zijn? Ontdek onze expertise, onze teams, onze waarden... die zorgen voor een naadloze weg naar een levendig thuis.

undefined

Sinds 1956 staat Tefal aan je zijde om van elke dag een goede dag te maken

Voortdurende innovatie

Bij Tefal geloven we dat innovatie de beste manier is om ons leven gemakkelijker, handiger en gezelliger te maken. Het is voor ons van het grootste belang de veranderende levensstijl te begrijpen en daarop te anticiperen, zodat wij je producten kunnen aanbieden die het best geschikt zijn voor keukens en woonkamers, maar ook voor je hele huis. In de voorhoede van de technologie putten onze Research & Development teams hun inspiratie uit jouw leven om innovatieve en ingenieuze oplossingen te ontwikkelen, die een naadloze weg naar een levendig thuis bieden.

undefined

60 jaar van levensveranderende innovaties

Van de eerste pan met antiaanbaklaag tot een compleet assortiment kleine huishoudelijke apparaten, Tefal is nooit gestopt met innoveren om je dagelijks leven gemakkelijker te maken.  

De meester van het perfecte koken

De Thermo-Signal-technologie is voorzien van een warmte-indicator die rood wordt zodra de ideale kooktemperatuur is bereikt.

undefined

Eenvoudig koken met slechts één klik

Met Ingenio gaan je potten en pannen van het fornuis, in de oven, op tafel en in de koelkast, dankzij de afneembare handgrepen die ongeëvenaarde veelzijdigheid bieden.

undefined

Slim koken

Met Actifry* kun je nu knapperige, vetarme frietjes bakken met slechts één eetlepel olie, net als een grote verscheidenheid aan gezonde en smakelijke recepten. Optigrill beschikt over "automatische sensor koken" technologie die de temperatuur en kookcyclus aanpast aan de dikte van je voedsel, voor perfect gegrild vlees van rood tot doorbakken. *verkocht onder verschillende merknamen, afhankelijk van de markt.

undefined

Innovatie komt thuis

Pro Express Ultimate is een slimme en krachtige stoomgenerator die Durilium AirGlide technologie combineert met onze Anti-Calc collector, voor langdurig, moeiteloos strijken. Cube is onze eerste hogedrukstomer die ontsmet met de 100% natuurlijke kracht van stoom. Ontdek X-Ô, een revolutionaire schoonmaakoplossing die de kracht van een sledestofzuiger combineert met het gemak van een snoerloze steelstofzuiger. En met de X-force steelstofzuiger kun je genieten van een hoogtechnologische reiniging die echte prestaties en ultramoderne functies combineert, voor een brandschoon huis.

undefined

Wanneer technologische uitmuntendheid ons dagelijks leven ontmoet

Tefal is historisch geworteld in een sterke industriële cultuur en heeft verschillende productiefaciliteiten over de hele wereld. Onze belangrijkste vestiging bevindt zich in Rumilly (Haute-Savoie, Frankrijk), de historische geboorteplaats van ons merk, maar ook ons wereldwijde expertisecentrum voor keukengereionderzoek. Jaarlijks worden in deze fabriek meer dan 45 miljoen onderdelen geproduceerd.

undefined

Onze waarden delen

VERNUFT

Omdat we voortdurend levensbestendige innovaties creëren.

VRIJGEVIGHEID

Omdat elke nieuwe dag een nieuwe kans is om samen tijd door te brengen. 

ENTHOUSIASME

Omdat we al onze energie steken in het zorgen voor levendige huizen. 

OPTIMISME

Omdat een simpel vleugje creativiteit genoeg is om ons leven te betoveren.

SUCCES

Omdat wij optimale resultaten garanderen met een minimum aan tijd en moeite.
undefined

We bevelen ook aan...

Onze geschiedenis

Duik in ons verleden en herbeleef de belangrijke gebeurtenissen die aan de oorsprong liggen van ons merk en onze innovaties.

undefined

Onze verplichtingen

Ontdek onze specifieke initiatieven om onze ecologische voetafdruk te verkleinen en een levendigere samenleving op te bouwen waarin iedereen tijd kan besteden aan belangrijke dingen die ons samenbrengen.

undefined