undefined

Alles wat je moet weten over Tefal

Geloof jij ook dat innovatie een bron van vreugde en vrijgevigheid kan zijn? Ontdek onze expertise, onze teams, onze waarden... die zorgen voor een naadloze weg naar een levendig thuis.

  Voortdurende innovatie

  Bij Tefal geloven we dat innovatie de beste manier is om ons leven gemakkelijker, handiger en gezelliger te maken. Het is voor ons van het grootste belang de veranderende levensstijl te begrijpen en daarop te anticiperen, zodat wij je producten kunnen aanbieden die het best geschikt zijn voor keukens en woonkamers, maar ook voor je hele huis. In de voorhoede van de technologie putten onze Research & Development teams hun inspiratie uit jouw leven om innovatieve en ingenieuze oplossingen te ontwikkelen, die een naadloze weg naar een levendig thuis bieden.

  undefined

  60 jaar van levensveranderende innovaties

  Van de eerste pan met antiaanbaklaag tot een compleet assortiment kleine huishoudelijke apparaten, Tefal is nooit gestopt met innoveren om je dagelijks leven gemakkelijker te maken.  

   Wanneer technologische uitmuntendheid ons dagelijks leven ontmoet

   Tefal is historisch geworteld in een sterke industriële cultuur en heeft verschillende productiefaciliteiten over de hele wereld. Onze belangrijkste vestiging bevindt zich in Rumilly (Haute-Savoie, Frankrijk), de historische geboorteplaats van ons merk, maar ook ons wereldwijde expertisecentrum voor keukengereionderzoek. Jaarlijks worden in deze fabriek meer dan 45 miljoen onderdelen geproduceerd.

   undefined

   Onze waarden delen

   VERNUFT

   Omdat we voortdurend levensbestendige innovaties creëren.

   VRIJGEVIGHEID

   Omdat elke nieuwe dag een nieuwe kans is om samen tijd door te brengen. 

   ENTHOUSIASME

   Omdat we al onze energie steken in het zorgen voor levendige huizen. 

   OPTIMISME

   Omdat een simpel vleugje creativiteit genoeg is om ons leven te betoveren.

   SUCCES

   Omdat wij optimale resultaten garanderen met een minimum aan tijd en moeite.
   undefined

   We bevelen ook aan...