Kookpannensets

Richt jouw keuken in met een essentiële kookpannenset. Een combinatie van steelpannen, stoofpannen en kookpannen: onze sets bestaan uit verschillende maten en materialen van RVS, keramiek, anti-aanbak en aluminium. Vind je perfecte match en kook heerlijke gezonde maaltijden. Alle Tefal pannen zijn altijd geschikt voor gas, elektrisch en glaskeramisch als warmtebron. Indien een pan ook geschikt is voor inductie, wordt dit in de titel vermeld.

undefined

Waarom heeft jouw keuken een set Tefal pannen nodig?

Kwalitatieve producten die lang mee gaan

Duurzaamheid is de kern van wat we doen. Daarom zijn roestvrijstalen pannen gemaakt van premium 18/10 staal met 10 jaar garantie. Ons team blijft innoveren met nieuwe coatings en daarom is Tefal wereldwijd het populairste merk voor pannen.

undefined

Slim koken

Bij Tefal geloven we dat eenvoudiger leven meer plezier brengt. Makkelijk zeven en afgieten door onze schenktuiten en zeefdeksels. Even roeren terwijl het aanrecht schoon blijft dankzij onze staande deksels. Onze stapelbare pannen berg je eenvoudig op en onze pannen maken koken en reinigen eenvoudig.

undefined

Design en inspiratie

Dankzij ons team van Franse en internationale designers leveren we strakke, functionele producten om thuis koken mogelijk te maken. We werken nauw samen met chefkoks zoals Michelin sterkok Pierre Gagnaire en Jamie Oliver om te inspireren.

undefined

2 jaar internationale garantie

15 jaar repareerbaar

30 dagen gratis retour

1-2 werkdagen levertijd

Thuis koken is eenvoudig met Tefal

Met de slim ontworpen pannen van premium kwaliteit van Tefal bereik je elke dag perfecte resultaten in de keuken. Ontdek onze veelzijdige producten met markeringen, zeef- of staande deksels, schenktuiten, ergonomische handgrepen die koel blijven of stapelbare vormen!

undefined