Keramische pannen

Ontdek onze duurzaam ontworpen keramische pannen. Alle gemaakt met een body van 100% gerecycled aluminium*. Ze zijn zowel krasbestendig als gemakkelijk te reinigen. Alle Tefal pannen zijn altijd geschikt voor gas, elektrisch en glaskeramisch als warmtebron. Indien een pan ook geschikt is voor inductie, wordt dit in de titel vermeld.

*Dit product is gemaakt van minimaal 77% gerecyclede materialen

Keramische pannen

32 producten

Wat kunnen keramische pannen voor jou betekenen?

Krokant bakken

Dankzij de veilige keramische coating bak je ingrediënten heerlijk krokant van buiten en mals van binnen.

Gezond koken

De Thermo-Signal geeft aan wanneer de juiste temperatuur is bereikt, dan kun je starten met bakken. En de pan is ook nog eenvoudig te reinigen!

Duurzaam ontworpen

Onze keramische pannen hebben een body gemaakt van 100% gerecycled aluminium*.

*Dit product is gemaakt van minimaal 77% gerecyclede materialen

2 jaar internationale garantie

15 jaar repareerbaar

30 dagen gratis retour

1-2 werkdagen levertijd

Renew ON

De nieuwe duurzaam ontworpen pan met keramische anti-aanbaklaag

•    Langdurig, moeiteloos en vetarm bakken
•    Eco-design: de body van de pan is gemaakt van 100% gerecycled aluminium*
•    Thermo-Signal™ warmte-indicator 
•    Geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie

*Dit product is gemaakt van minimaal 77% gerecyclede materialen

Wat is het verschil tussen een keramische koekenpan en een andere koekenpan?

Een keramische koekenpan heeft een natuurlijke keramische antiaanbaklaag, terwijl gewone koekenpannen vaak een traditionele coating hebben. Het voordeel van keramiek is dat je vetarm kunt bakken, de pan beter bestand is tegen hoge temperaturen.

Bakken zonder olie of boter?

Ja, keramische antiaanbak pannen zijn ideaal voor het bakken zonder het gebruik van olie of boter. Dit maakt dat deze pannen kunnen passen in een olie/boter arm dieet. Daarnaast zijn al onze anti-aanbakpannen veilig voor gebruik. 

Hoe maak ik mijn keramische koekenpan het beste schoon?

Zo onderhoud je je keramische pannen:

  1. Laat de pan na gebruik eerst afkoelen
  2. Reinig met warm water, een zachte spons en een klein beetje afwasmiddel
  3. Vermijd schuursponsjes en agressieve schoonmaakmiddelen
  4. Voor hardnekkige resten: laat de pan even weken in warm water