RVS pannen

Roestvrijstalen pannen zijn jouw veelzijdige vriend in de keuken. Koekenpannen zijn perfect om op hoge temperatuur te koken en alle soorten vlees te schroeien: biefstuk, kip of eend. Bruin het vlees eerst perfect voordat je het afblust om de sappen te behouden voor een smaakvol resultaat. Kookpannen zijn ideaal om aardappels of groentes in te koken of om een heerlijke saus in te maken. Deze veelzijdige pannen zijn ook ideaal om jouw gerechten af te maken in de oven. Alle Tefal pannen zijn altijd geschikt voor gas, elektrisch en glaskeramisch als warmtebron. Indien een pan ook geschikt is voor inductie, wordt dit in de titel vermeld.

undefined

Wat kan een RVS pan voor je betekenen?

Extreem duurzaam

Omdat er geen coating is die kan krassen, gaan RVS pannen nog langer mee, zelfs met metalen kookgerei!

undefined

Eenvoudig schroeien en afblussen

Schroei kip, rood vlees en eend als een professional, blus vervolgens af voor een eenvoudige saus van restaurantkwaliteit.

undefined

Smaakvol resultaat

In een RVS koekenpan heb je maar een beetje vet nodig - en je proeft het verschil met heerlijk zelfbereid eten!

undefined

Handige extra’s in kookpannen

In RVS kookpannen kun je makkelijk groenten en aardappels koken en of sauzen in maken. De meeste Tefal pannen helpen je tijdens het koken met een maatverdeling aan de binnenkant van de pan en glazen deksels voor extra controle.

undefined

2 jaar internationale garantie

15 jaar repareerbaar

30 dagen gratis retour

1-2 werkdagen levertijd

Eenvoudig bakken als een prof!

Onze RVS pannen hebben wel of geen anti-aanbaklaag. Anti-aanbaklagen zijn perfect voor delicate ingrediënten zoals groenten, aardappels of vis. Ongecoate RVS pannen zijn ideaal voor bakken van kleine en grote stukken vlees. Ze zijn allemaal geschikt voor diverse warmtebronnen, inclusief inductie.

undefined