Jamie Oliver by Tefal Cook Smart roestvrijstalen koekenpan 24 cm - inductie

Ref.: E3110455

Verkocht door : Tefal Shop

Modern, extreem duurzaam design

  • Roestvrij staal om zo op tafel te zetten.
  • Zonder coating voor perfect dichtgeschroeid vlees.
  • Zorgvuldig ontworpen: 18/10 roestvrij staal.
Ontdek alle functies
  • undefined

    Beveiligde betaling

  • undefined

    Gratis verzending vanaf €50

  • undefined

    Gratis retourneren binnnen 30 dagen

Diensten en garanties

  • Inclusief 2 jaar garantie
  • Toegewijde klantenservice

Modern, extreem duurzaam design

Hoogwaardige pan van stijlvol roestvrij staal om heerlijk thuis te koken Ontworpen in samenwerking met Jamie Oliver: "Ik kook dolgraag met deze pan. Ik grijp er altijd naar als ik zin heb in een mooi aangebraden steak. Het trucje om te weten wanneer de pan klaar is om in te bakken is om simpelweg een druppel water toe te voegen - wanneer het water als een knikker over het oppervlak danst, kun je aan de slag!"

Ontdek de andere producten uit het assortiment  (3)

Kenmerken

Hoe kook je met een roestvrijstalen pan?

Verwarm de pan op middelhoog vuur. Voeg na 2 minuten een kleine hoeveelheid water toe in de pan. Als het sist en verdampt bij aanraking, is de pan nog niet klaar. Wacht nog ongeveer een minuut en probeer het dan opnieuw. De pan is klaar als het water parelt als een knikker en over het oppervlak glijdt als een soort kwik. Wees geduldig, wacht tot het vlees vanzelf loslaat. Als het perfect is dichtgeschroeid, kun je het omdraaien zonder het te beschadigen.

Hoe maak ik mijn roestvrijstalen pan schoon?

Roestvrij staal verkleurt en krijgt een patina na elk gebruik. Voeg enkele druppels azijn of citroensap toe aan je afwaswater om je pan te laten glanzen.

Kan ik mijn roestvrijstalen pan in de oven gebruiken?

Ja, de pan is ovenbestendig tot 250°C en geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie.

Kan ik metalen keukengerei gebruiken in roestvrijstalen koekenpannen?

Ja, roestvrijstalen pannen zijn stevig en bestand tegen het gebruik van metalen keukengerei. Wees echter voorzichtig om krassen op het oppervlak te vermijden.